Yardım Edin Geçmeyen Pişik

80 görüntüleme
H

Hilal B.

30 Temmuz 2025 09:54
Kızım 5aylik panetan kullaniyordum Bepanthol kullandım ama geçmeyen pisigi var ek gıdaya geçtik ondan mı yoksa bezden mi oluyor anlamadım pure baby kullanıyoruz ıslak mendil ve bez pisigi kabar kabar olmuş nasıl geçirebilirim
Ş

Şeyda B.

30 Temmuz 2025 09:57
Her alt açmada evdeyseniz poposunu ılık su ile yıkayın(kaka varsa vücut şampuanıyla yıkayabilirsiniz yoksa sadece suyla) sonra tampon hareketlerle kurulayın nemli kalmasın (bezini sık değiştirin dolmasını beklemeyin ) ardından weledanın pişik kremi var onu incecik tabaka halinde sürün hemen toparlanır(tabi bezden kaynaklı değilse )
H

Hilal B.

30 Temmuz 2025 10:00
Bez organik olduğunu için pure baby geçmiştik birden böyle oldu ek gıdaya geçince de olacağını söylemişlerdi ama şuan çok huzursuz sıcaklarda pisikle durması canını yakıyor
B

Büşra

30 Temmuz 2025 10:05
Ek gıda ve sıcaklardan dolayı da olabilir. Oğluma en iyi gelen hametan ve kantaron yağıydı. Bir süre ıslak mendil kullanmayın, alt açmalarda biraz açık bekleyin havalansın. Ek gıdada ne aşamadasınız bilmiyorum ama asitli ürünler yada yoğurt vs tetiklemiş de olabilir.
H

Hilal B.

30 Temmuz 2025 10:09
Teşekkür ederim sağolun ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum şuan zaten
S

Semanur Ş.

30 Temmuz 2025 10:28
Bizimde oldu sıcaklardan olduğunu düşünüyorum her alt açmada havalandırdım 10-15 dk incianın pişik kremini bir de doktorun yazdığı hamazinc kremi dönüşümlü sürdüm sürdükten sonra iyice emmesini bekledim şuan baya hafifledi
H

Hilal B.

30 Temmuz 2025 10:30
Evet sıcaklar çok etkiliyor gerçekten doktora götürsem acaba krem yazılıyor mu daha mı iyi gelir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir