Yardım Edin

135 görüntüleme
H

Hilal A.

15 Temmuz 2026 17:47
11 bucuk aylık bebitom gelip gelip işaret parmağını ağzıma sokuyor dişimi elliyor baslarda parmagını hafif ısırıyodum hosuna gidiyodu ama simdi gelip gelip ağzımı yırtcak gibi parmak sokuyor nedendir var mı yasayan bi de ben yerde yatarken boş yer olmasına rağmen illa üzerimden geçiyor oyuncakları atıp gidip alıp bi daha atarak oynuyor normal oynamıyor
M

Merve B.

15 Temmuz 2026 18:32
merhabalar şuan keşfetme döneminde olduğu için [normal.bunun](normal.bunun) oyun olmadigini yavaş yavaşa öğretin.agziniza sokmasina izin vermeyerek başlayabilirsiniz.oyuncak atma veya herhangi bir şeyi atma yaklaşık 3 yaşına kadar devam eder.gelisimsel bir süreç.bunaltici ama gelişimsel bir döngü.cocuklar doğru mantığı kurmasını bu zamanlarda bilemezler üzerinizden geçmesi de normal 😁
M

Merve B.

15 Temmuz 2026 18:34
Endişe etmeyin çocuğunuz görünüşe göre gelişimsel olarak normal tepkiler vermekte.
Begüm A.

Begüm A.

15 Temmuz 2026 19:24
Benimde kızım 9 buçuk aylık aynı şeyi yapıyor çok gülüyorum 😂şu an boş bulduğu her yere işaret parmağını sokuyor keşfediyor o yüzden takılmıyorum
E

Esra E.

15 Temmuz 2026 20:59
Benim bebeğim 1 yaşında yaklaşık bir aydır parmağını sürekli ağzıma sokma isteği var. Bende bu durumu eğitime çevirdim😁 Ağız, göz, burun, kulak, saç diye tek tek parmağını kullanarak öğrettim. İşaret parmaklar sürekli havada, bir şeylerin içinde. Ya istediği bir şey için ya da ismini öğrenmek için. Merak ediyorlar keşfetmeye çalışıyorlar. Benim kızımda gelip gelip üzerime yatıyor. Oyun arkadaşıyla oynuyor sonuçta. Endişelenecek bir şey yok bence😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir