Yardım
89 görüntüleme
E
Ezgi D. Ş.
6 Ağustos 2025 10:57
Bebeğim 50 günlük oldu yani 7 haftalık iki gündür aşırı gazi var çok huysuz sürekli ağlıyor uykusu geliyor hiç keyfi yok daha önce bu durumu yaşayan var mı
K
Kübra A. G. ..
6 Ağustos 2025 11:04
Ben yaşadım daha sonra oğlumun besin alerjisi olduğunu öğrendim süt ve süt ürünlerine ara verdim diyet yaptım binevi daha sonra 4.ayın sonlarına doğru azaldı şikayetlerimiz masaj öneririm ve bazı bebeklerin gaz problemleri başka sebebten olabilirmiş sadece annenin beslenmesi göz önünde bulundurulmamalı
E
Ezgi D. Ş.
6 Ağustos 2025 11:06
Benim bebeğimde de süt ürünleri alerjisi çıktı  ben de diyet yapıyorum yani şimdiye kadar bu kadar çok şiddetli değildi bu iki gündür gazi bayağı fazla acaba diyorum ceviz ve badem var diyetimde onlar mı gaz yapıyor çocuğa
H
Hülya A.
6 Ağustos 2025 11:29
Her yemeğinize kimyon ekleyin unutursanız bir çay kaşığı bir bardak suya koyun kendi kendine demlensin ılık olunca içersiniz o da rahatlatır. Ben ekstra nurse Harvey damla kullanmıştım bizde işe yaradı

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
6 Ağustos 2025 11:49
Osman hoca bebekleri emzirirken 1-3-5 dk gibi gaz çıkarılmasını emzirme bitiminde çıkarılmamasını söylemişti. Çünkü önsüt daha gazlı ve öksürük aldıktan sonra bebeğim gazının çıkarılması daha uygun . Biraz zor emzirmeyi bölüp gaz çıkartmak ama deneyebilirsiniz
E
Ezgi D. Ş.
6 Ağustos 2025 12:00
Bir kaç kere öyle denedim çok ağladı memeden ayırdığım için
E
Ezgi D. Ş.
6 Ağustos 2025 12:00
Çok teşekkür ederim hepinize
A
Aycan Y.
6 Ağustos 2025 14:32
Ben emzirme bitince 5/10 dk sırt üstü yatırıl sonra gaz çıkarıyorum ama emzirme arasında mı yapmak daha faydalı acaba