Yapışıklık
58 görüntüleme
Z
Zeynep T. ..
2 Mart 2026 12:03
Merhaba bebeğimde doktor yapışıklık olduğunu söyledi ama bu durum başına gelen var mı geçiyor mu
T
Tuğba G.
2 Mart 2026 13:15
Bebeginizde vajinal yapışıklık varsa geçiyor çocuk cerrahisi yada doktorları hemen açıyor yapışıklıgı
B
Büşra K. ..
2 Mart 2026 13:36
Zeynep Hanım benim kızımda da vardı pamuğu ıslatıp pişik kremini sürmüştüm bu yöntem işe yaramazsa östrojen içerikli krem yazılıyormuş en son kendileri açıyormuş ama çocuk cerrahi görsün derim bize hemen östrojen içerikli krem yazıldı 1 ay kullandık içime sinmeyince çocuk cerrahiye gitmiştim bu östrojen içerikli kremi kim yazdı çok zararlı kıllanmaya yol açar dedi çocuk cerrahı pamuğu ıslatıp pişik kremini sürdüm o bölgeye 3 ay sonra geçti çok şükür
Z
Zeynep T. ..
2 Mart 2026 13:41
Ne zamana kadar bu peki büyüdükçe düzen alıyor mu
Z
Zeynep T. ..
2 Mart 2026 13:43
Zeynep Hanım benim kızımda da vardı pamuğu ıslatıp pişik kremini sürmüştüm bu yöntem işe yaramazsa östrojen içerikli krem yazılıyormuş en son kendileri açıyormuş ama çocuk cerrahi görsün derim bize hemen östrojen içerikli krem yazıldı 1 ay kullandık içime sinmeyince çocuk cerrahiye gitmiştim bu östrojen içerikli kremi kim yazdı çok zararlı kıllanmaya yol açar dedi çocuk cerrahı pamuğu ıslatıp pişik kremini sürdüm o bölgeye 3 ay sonra geçti çok şükür
B
Büşra K. ..
2 Mart 2026 13:50
Geçiyor mu pekii cerrahi nasıl müdahale yaptı