Yapışık Gibi Geziyoruz!

107 görüntüleme
D

Damla a.

27 Temmuz 2025 05:30
Bebeğim 3 bucuk aylık ve 1 ayı aşkın bir süredir sürekli kucağımda olmak istiyor uyurken uyanıkken odadan çıktığımda vs. Sürekli... Gündüz uyurken bende oturuyorum mecburen uyanırsa çok huzursuz oluyor, gece zaten indirdiğim an bağırıp ağlamaya başlıyor bu beni çok yordu ne gibi bir yol izlemem lazım
E

Elmas G.

27 Temmuz 2025 06:17
Benim bebeğim de 3 buçuk aylık, biz de bir haftadır yaşıyoruz bunu . Atak takvimine göre atak haftamizdayiz . İlk bir kaç gün ben de sorun yaşadım. Yanında uyuyordum ve sık aralıklarla uyanıp yanında miyim diye kontrol edip geri uyuyordu. Olabildiğince sakın kalmaya çalıştım ve gördüm ki ben yüzümü biraz burustursam ya da ona tedirgin baksam o da bana öyle bakıyor. Ama o bakınca ona hep gülümsedim ve gulerek konuşmaya başladım. Baktım ki o da gevsiyor sakinlesiyor. Hemen göğsüme bastırıp onu anlamaya çalışıyorum bir kaç gündür çok daha iyi . Sakin kalmaya çalışın lütfen bu gerginliğinizi ona hissettirmeyin
D

Damla G. ..

27 Temmuz 2025 18:39
Bu atak haftaları her çocukta aynı mı yoksa atak takvimine göre atak haftamızdayoz dedimiz ya buna her çocuk için bakacağımız bir yer var mı
N

Neslihan K. D.

27 Temmuz 2025 18:49
Aynı durumu bizde yaşadık. Artık evin içinde bebeğimi kanguruya koyarak işlerimi yapıyordum. Şimdi 5 aylık yine aynı durumdayız kucakta takılıyoruz evin içinde geziyoruz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir