Yapamıyorum

167 görüntüleme
B

Beril B.

29 Temmuz 2025 07:23
Yok hayır yapamıyorum 14 aylık erkek bebeğim neredeyse 9,5 kg . 3100 gr doğdu. ama kahvaltı yediremiyorum adam akıllı. Pankek falan yapıyorum ama sürekli sürekli de onlar olmuyor önceleri omlet yiyordu şimdi onu da yemiyor zaten yumurtayı haşlanmış şekilde ilk tadımlara başladığımız zaman yiyordu üç ay sonra onu da bıraktı haşlanmış da yemiyor yani sürekli ona mama hazırlayıp kendim yedirmek bana biraz kötü geliyor yanlış mı düşünüyorum acaba birtık bizim yaptığımız şekilde kahvaltı yapması daha sağlıklı değil mi ya ben sürekli ona Mamalar hazırlayıp kendim yedirirsem bir kahvaltı kültürünü nasıl oluşturacağım ayrıca ara öğün olarak meyve ya da kendim hazırladığım atom karışımlar veriyorum toplar böyle ikindiye doğru bir çorba içiriyorum sonra yine böyle meyve ya da yoğurt daha sonra bizimle beraber akşam yemeği yiyor ama kilo almıyor alırı hareketli ne yapacağım kilo alması için yardım edin
S

Sevilay S.

29 Temmuz 2025 15:43
Hareketliyse yediğini yakıyordur. 1 yaşından sonra yemeklere tuz yada baharatları atmadan ona ayırın. Sabah kahvaltısını da beraber yapın tuzsuz peynir domatesli omlet ekmek vs ona da bırakın beraber yiyin. Ona ayrı yapmayın artık özellikle ana yemekleri kendinize yaptığınızdan verebilirsiniz bence ben de öyle yapıyorum. Kilo içinde tayin ve taze kavrulmamış çerez rondodan çekin ara öğünlerine katın fark edecektir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir