Yanlis Dozla 50 Gundur Hiperlaktasyon
246 görüntüleme
T
Tuba K.
11 Temmuz 2025 02:58
Hipotiroid hastasiyim 50 gun once sezeryan … ilac dozum hamilelikte kontrol edilyodu sonrasi icin duzenleme olmadi 50 gundur tazyikk , hiperlaktasyon depresyon, anal fisul olmus asiri gazli bebek ozel damlalar … ilaci kestik 5 gun su an meme ve emzirme cok normal ancak bebek hircinlasiyo aliskin degil bu akisa 😞 iki ayri emzirme danismani tutuldu gogus pompalari takviyeler neler neler cok kotu hissediyorum 😞😞😞😞😞 ve onumde dusuk dozla beni neler bekliyo bilmiyorum
D
Dilek K.
13 Temmuz 2025 07:02
Bende hipotiroidi hastasıyım ve dediginizi yasadim ayniiiii süreçten geçtim emin olun. Bir göğsünde hala hiperlaktasyon var ama bebiş bu akisa alisti. Şuan 9,5 aylık ve yüksek alış onu rahatsız etmiyor hatta alış azalınca canı sıkılıyor☺️ siz sakin olun emin olun geçiyor ama siz sakin olduğunuz sürece. Bebiş de mutlu anne mutluysa
T
Tuba K.
13 Temmuz 2025 07:05
Mesaj görür görmez girdim çok teşekkür ediyorum bugün tekrar 75 mg Levo Tron’a başladık bakalım nasıl etkileyecek süreç içerisinde çok yıprandım çok üzüldüm ve oksitosin salınımı sırasında gelen tazyikten dolayı bile bebeğin meme reddi yaşamak üzere inşallah tekrar aynı döngüye girmem ve normallleşirim bayramın birinci gününden beri memelerim iyileşmiyor ve sürekli olarak ağrı sorun yaşıyorum süreç içerisinde 15 20.000 kadar bir para harcadım inşallah tez vakitte bunlar geride kalır ve afiyetle keyifle bebeğime kendi yaşadıklarım bir yana ön süt alımından dolayı bebeğimin aldığı gazdan dönüştüğü hali sabah görünce kahroluyorum sabah üçte başlayıp yediye sekize kadar kınıyor bu ön süt fazlalığındanmışşimdilik sayarak falan bunu yönetmeye çalışıyorum
B
Büşra Ç.
21 Temmuz 2025 22:59
İlaç dozunuz fazla geldiği için mi hiperlaktasyon yaşadınız

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
21 Temmuz 2025 23:50
Merhaba hastalığınız için geçmiş olsun sizlere. Emzirmeden önce memeyi sağıp o şekilde bebeğe teklif etmeyi denediniz mi ? Tazikli olan süt biraz yavaşlayınca memeden daha kolay emer bebek. Sudan zengin ön sütü de biberonla teklif edebilirsiniz istediği kadar. Hem ön süt son süt dengesini de korumuş olursunuz.
T
Tuba K.
22 Temmuz 2025 02:49
Meraba nisa evet suanda oyle gıdıyoruz