Yanakta Kızarıklık
105 görüntüleme
H
Hatice Ş. ..
16 Mart 2026 10:38
Merhabalar bebeğim 9 aylık 2 gün önce evde yanakları ufak ufak pembeleşmeye başladı sonra giderek al al oldu. 2 gündür takip ediyorum bir hafifliyor bir kızarıyor bu şekilde hala devam ediyor kızarıklık. Bebeğim hasta değil huysuz değil huzursuz değil yanaklarından başka hiçbir şeyinde kızarıklık yok döküntü tarzında herhangi bir şey yok sürekli kontrol ediyorum vücudunu bu nedenle alerji de olmadığını düşünüyoruz tatmadığı yeni bir şey tatdırmadık çünkü. Nedeni ne olabilir böyle bir durum yaşayan var mıdır acaba?

Emel C.
16 Mart 2026 10:58
Aynı şeyler benim bebegimde var çene altında da doktora götürdüm nemlendirici krem verdi havalar soğuk olduğu için oluyormus birde portakal falan yediriyorsanız ben arada yediriyorum iyice yıkayın asitli olduğu için tahriş ediyor cildini
E
Ebru Ç.
16 Mart 2026 12:04
Diş sürecinde de oluyor yanak kızarıklığı
E
Ece
16 Mart 2026 22:49
Soğuktan olabiliyor yanaklarını sürekli nemlendirin dışarıya çıkarken de cold cream özellikli stick kullanabilirsiniz

Özge A.
16 Mart 2026 22:52
Islak mendil, tükürük, öpmek, yemek bulasırsa hepsi yapar bizde 10 aylıgız bu sekıl oluyo
G
Gülcan Ş.
16 Mart 2026 22:58
Benim kızımda da oluyor ama bizim ki yediklerinden oluyor 9 ay 7 günlük ablası simit yiyince eline verıyor Buda yemeye çalışıyor yada portakal suyu içirmeye çalışıyorum hepsinden kaynaklı oluyor kaşındıkça da kızım elliyor daha kötü oluyor alerji kremi kullanıyoruz
Yükleniyor...