Yanakta Kızarıklık

97 görüntüleme
A

Alara D.

9 Aralık 2025 20:32
Kızım 4 ay 25 günlük. Bu sabah uyandığından beri sol yanağında 1 tl kadar büyüklükte yuvarlak bir kızarıklık var. Gün içinde takip ettim fakat geçmedi, ateşide yok. Fakat 2 gündür çok huysuz. Gece çok hafif diğer yanaktada çıkmaya başladı. Nedendir acaba yardımcı olabilir misiniz? Doktora gitmeli mi? Mustelanın kremi var veya onu sürmeli miyim?
R

Rukiye Ş.

9 Aralık 2025 20:41
Bebeğim de bı aylarda olmuştu doktora gittik sıcaktan olsuğını söyledi hametanın sarısını verdi onunla geçti ama siz yine de doktora götürün bence alerji durumu da olabilir
M

Merve A.

9 Aralık 2025 20:44
Benim oğlumda da vardı. Böyle pıtırcık pıtırcıktı doktora gösterdim hametan kullanmamı söyledi. Tamamen geçirmedi hametan ama en azından biraz hafifletti. Birde erkeklerin sakallarından uzak tutmayı deneyin. Ben öpmelerini yasaklamıştım. Hali hazırdaki kızarıklığın artmasına sebep oluyorlar malesef
A

Alara D.

9 Aralık 2025 20:47
2 doktorda hametan verdiğine göre iyi olan o demek ki. Yarında takip ederim geçmezse götürürüm doktora yapacak bir şey yok. Çok teşekkür ederim geri dönüşleriniz için 🙏🏼
G

Gökçe T. ..

9 Aralık 2025 22:05
Yanağı kuru ise nemlendirmek tedavi yöntemi oluyor. Biodermanın atopik ciltler için olan kremi çok güzel nem veriyor doktorumuz onu vermişti bize de. Ama benim bebeğimde egzema türü kızarıklık var farklı durum yani. Belki bu krem bebeğinize de iyi gelir diye yazmak istedim 🙏 ayrıca doktora aylık kontrolde muhakkak söyleyin belki alerji durumu olabilir. Geçmiş olsun..
F

Ferda

9 Aralık 2025 22:32
Geçmiş olsun 11 aylık aynı durum bizde de oldu ilk başta küçüktü sonra yanağında büyümeye başladı egzama gibi oldu ve bi gece uykusunda çok kaşımış ve çok fena çizmiş alerji doktoruna götürdüm alerjik egzama ve ayrıca yumurta sarı ve süte alerjisi çıktı yüksek değildi ama ondan kaynaklıymış atopik ciltler için krem var ben mustelanın kullanıyordum eğer iyi gelmezse hafiflemezse doktora gitmeni tavsiye ederim bizimkisi çoğalmıştı
A

Alara D.

10 Aralık 2025 06:50
Bugün için randevu aldım götüreceğim bakalım. Çok teşekkür ederim geri dönüşleriniz için. 

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir