Yanaklarda Geçmeyen Yenidoğan Sivilceleri

138 görüntüleme
Esin T. O.

Esin T. O.

14 Aralık 2025 17:47
Öneriniz var mıdır , bebeğim 4 buçuk aylık fusidas krem kullandık cikdiye doktorunun önerisiyle geçmedi. 3tane dığal içerikli şamğuan değiştirdik
Y

Yağmur A.

15 Aralık 2025 23:24
Aynı sorun bizde var bir türlü geçmiyor şampuan nemlendirici kaç tane değiştirdim
E

Ebru K.

17 Aralık 2025 12:59
Eğer emziriyorsanız beslenmenizden tahin ceviz kapya biber bunları çıkartarak Bir deneyin çünkü benim de oğlum da olmuştu bunları beslenmemden çıkardığım zaman sivilceleri geçmişti ama sonrasında alerji testi kondu zaten
Y

Yağmur A.

31 Mart 2026 12:53
Güncel durumu eklemek isterim 😀 Osman hocanın videoları izleyerek besin alerjisi durumundan şüphelenerek bazı diyetler yaptım sonuç yumurta ve tahin hassasiyeti tespit ettim bunları yemiyorum artık düzelme sağladı. Ancak benim oğlum atopik ve aşırı hassas ciltli dede ve babaannesi öpmesi üstüne birde hatırlatma menenjit aşısı sonrası döküntü geri alevlendi. Cildiyeye götürdüm atopik dermatir egzema ya çevirmek üzereydi krem karışımı verdi 1 günde büyük ölçüde azalttı.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir