Yan Yatma Sorunu

100 görüntüleme
E

Elifnur Y.

5 Şubat 2026 12:03
Merhaba bebeğim 4 aylık sağa sola dönmeye başladı bir iki kere yüz üstünden sırt üstğne de döndü ama mesela yan yatmak istemiyor sağa sola veya yüz üstü yatmak istemiyor karın üstü egzersizlerde kafasını hep dik tutuyor yatırmıyor kafasını acaba bu sorun mu
B

Büşbüş

5 Şubat 2026 12:09
Zaten kafasını dik tutması önemli
Betül E.

Betül E.

5 Şubat 2026 12:10
Merhaba, bizde de benzer bir sorun vardı Deniz 3 aylıkken yüz üstü dönüyordu kundaklı uykusunda kundağı bıraktık uykuda hemen emekleme pozisyonuna gelip uyanıyordu. Hala sırt üstü yatıramıyorum ama o süreçte çözüm olarak arkasına ve önüne yastık koydum dönemesin diye.
Hatice C. .

Hatice C. ..

5 Şubat 2026 12:10
Yeni başladı demekki annesi acele etme yavaş yavaş öğrenicek ♥️🌹
E

Elifnur Y.

5 Şubat 2026 12:23

Hatice Celik

Yeni başladı demekki annesi acele etme yavaş yavaş öğrenicek ♥️

İnşallah 🫶
E

Elifnur Y.

5 Şubat 2026 12:24

Betül Erdoğan

Merhaba, bizde de benzer bir sorun vardı Deniz 3 aylıkken yüz üstü dönüyordu kundaklı uykusunda kundağı bıraktık uykuda hemen emekleme pozisyonuna gelip uyanıyordu. Hala sırt üstü yatıramıyorum ama o süreçte çözüm olarak arkasına ve önüne yastık koydum dönemesin diye.

Ya banada hep sırt üstü yatırdın çocuğu o yüzden diğer türlü yatmak istemiyor artık dediler moralim bozuldu sonuçta büyüdükçe de kendisi nasıl isterse öyle yatar diye düşünüyorum
Hatice C. .

Hatice C. ..

5 Şubat 2026 12:30

Elifnur Yağız

Ya banada hep sırt üstü yatırdın çocuğu o yüzden diğer türlü yatmak istemiyor artık dediler moralim bozuldu sonuçta büyüdükçe de kendisi nasıl isterse öyle yatar diye düşünüyorum

Aynen öyle sırt üstü bırakıyorum bi süre sonra kendisi dönüyor yüz üstü bırakıyorum bu seferde ağlıyor bebekler bi alem canları sağolsun miniklerkmizin nasıl rahat ediyorlarsa öyle yapsınlar 🥰🌹♥️
Betül E.

Betül E.

5 Şubat 2026 12:53

Elifnur Yağız

Nasıl ki bizim bir uyku pozisyonumuz varsa onların da var yani doktor da bize kesinlikle yüzüstü yatırmayın dedi ben de yüzüstü yatırmaya hiç çalışmadım ama şimdi yüzüstü uyuyor ve ne kadar sırtüstü çevirsem de yüzüstü olarak dönüyor çünkü onun rahat konfor alanı o
Betül E.

Betül E.

5 Şubat 2026 12:53

Elifnur Yağız

Hiç kendinizde hata aramayın bunu sizinle hiçbir alakası yok ben de yeni doğarken hep sırtüstü yatırdım ama dönmeye başladığı an yan dönmeye başladı yan yatmak istedi hep yan yattı çocuğun rahat pozisyonu olabilir uykuda
E

Elifnur Y.

5 Şubat 2026 12:54

Betül Erdoğan

Nasıl ki bizim bir uyku pozisyonumuz varsa onların da var yani doktor da bize kesinlikle yüzüstü yatırmayın dedi ben de yüzüstü yatırmaya hiç çalışmadım ama şimdi yüzüstü uyuyor ve ne kadar sırtüstü çevirsem de yüzüstü olarak dönüyor çünkü onun rahat konfor alanı o

Doğru söylüyosunuz teşekkür ederim sizede kolaylıklar dilerim 🌸
Betül E.

Betül E.

5 Şubat 2026 14:48

Elifnur Yağız

Doğru söylüyosunuz teşekkür ederim sizede kolaylıklar dilerim 🌸

Teşekkür ederim hepimizin bebeği sağlıkla mutlulukla büyüsün 🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir