Yan Dönüp Uyuyor
137 görüntüleme
N
Nur Ö. Y.
22 Haziran 2025 00:30
Bebeğim 3,5 aylık sırtüstü yatırmama rağmen yan dönüp uyuyor ne yapabilirim düzeltmeli miyim

Berna K.
29 Haziran 2025 17:24
Benimde 2 aylık o şekilde yani düz de koysam esniyor ve yan şekle geliyor. Uyku güvenliği için uygun olmadığını düşünüyorum kollayın sürekli
N
Nur Ö. Y.
29 Haziran 2025 17:25
Uykuya daldığında düzeltiyorum ama dalarken asla sırtüstü yatmak istemiyor . Şuan sizinki baya ufakmış biz 4. Ayı doldurmak üzereyiz biraz daha düzeldi en azından kendini kurtarmaya başladı
Z
Zerrin ..
2 Temmuz 2025 21:30
Benim de bebeğim yeni 3 aylık oldu şu anda yan döndü uyuyor düzeltmek gerekir mi bilgisi olan varsa yazarsa hep beraber aydınlanırız ?
Şimdilik bir kaynak diyor ki bebek eğer yüzüstü pozisyondan sırtüstüne geçebiliyorsa izin verilebilir. Yani yan pozisyondan yüzüstü pozisyona geçebilir ama bu pozisyondan tekrar yüzüstü pozisyona geçemiyor ise güvenli kabul edilmez
Şimdilik bir kaynak diyor ki bebek eğer yüzüstü pozisyondan sırtüstüne geçebiliyorsa izin verilebilir. Yani yan pozisyondan yüzüstü pozisyona geçebilir ama bu pozisyondan tekrar yüzüstü pozisyona geçemiyor ise güvenli kabul edilmez
N
Nur Ö. Y.
3 Temmuz 2025 05:05
Ben daldıktan sonra düzeltiyorum tekrar sırtüstü pozisyona getiriyorum ne olur ne olmaz diye