Yalnızca Kucakta Uyuyor
85 görüntüleme
C
Cansev M. Y.
1 Ocak 2026 08:11
2.5 aylik bebeğim gündüzleri yalnızca kucakta uyuyor. Yapıştım kaldım koltuğa. Hiçbir sey yapamıyorum bütün günüm koltukta geçiyor. Çok yoruldum. Bu durumda olup yatağa alıştırabilen biri var mı?
G
Gökçin N.
1 Ocak 2026 08:14
Çok normal bence. Benim bebeğim de öyleydi. Sonra bu olay kucakta uyutup yatağa bırakmaya evrildi. 4.ay sonu yatağında uyumaya başladı. Şuan güvenli bağlanma nedeni ile fazlaca kucak istiyorlar. Geçiyor merak etmeyin.
B
Betül ..
1 Ocak 2026 08:44
Çok çok normal daha çok küçük ve en güvenli hissettiği yerde uyumak istiyor. Biliyorum yorucu ama zaten bir süre sonra yatağa alışacak bırakın bu zamanlar kucağınızda uyusun. Benim bebiş 5,5 aylık oldu ve özlüyorum kucağımda uyumasını ama uyumuyor. 3 ay biterken uyuduktan sonra yatağa koya koya zamanla alışmıştı benimki

Afranur K.
1 Ocak 2026 09:54
O şu an hala sizin karnınızda olmak istiyor, sadece sizi tanıyor. Bir çok anne gibi ben ce yaşadım, ve 3. Ayımıza yeni girdik (13. Haftadayız) babasını anneannesini dedesini tanımaya başladığı için artık onlara gidip orada uyuyor. Biraz sabredin bi de bol bol destek isteyin.
İnsanlar anlasın diye beklemeden, bunun yapılması lazım, şuna ihtiyaç var diyip siz bebeğiniz ile vakit geçirin.
Ben herkes çalıştığı için gündüzleri tek vaşımayım ama akşam gelen herkesten bir şeyleri mutlaka istiyorum. Çünkü bebeğimle bir ikiz gibiyiz. O benim yaka iğnem diyorum hatta
İnsanlar anlasın diye beklemeden, bunun yapılması lazım, şuna ihtiyaç var diyip siz bebeğiniz ile vakit geçirin.
Ben herkes çalıştığı için gündüzleri tek vaşımayım ama akşam gelen herkesten bir şeyleri mutlaka istiyorum. Çünkü bebeğimle bir ikiz gibiyiz. O benim yaka iğnem diyorum hatta