Yalnız Büyümek

103 görüntüleme
E

Ece G.

14 Aralık 2025 18:21
Oğlum 7.5 aylık Ankara’da yaşıyoruz yalnızız ailelerimiz uzakta burada kimsem yok oğlumu ne kadar dışarı çıkarmaya çalışsam da biraz fazla uyarıldığında gece çok ağlama uykusuzluk huzursuzluk yaşıyoruz benden ve akşamları 1 saat babasından başka kimseyi görmüyor üzülüyorum dışarıda çocuklara bakıyo gülüyor daha da küçük oyun grupları için yabani bir çocuk olsun istemiyorum sıcakkanlı herkese hemen alışır nasıl bir yol izlemeliyim
E

Emine

14 Aralık 2025 18:48
Bu kadar küçük bebekleride oyun gruplarına götürebiliyoruz diye biliyorum bu kadar üzülüyorsanız içiniz rahatlasın götürün sık sık dışarı çıkarın bizde ankaradayız yalnızız çok iyi anlıyorum havalarda soğudu şimdi bizde hep evdeyiz bi baba bi beni görüyor görüntülü konuşun aileler ile sık sık
F

Fatma D.

16 Aralık 2025 19:31
Güzel anne 🫶🏻 kendini bu konuda suçlama oğlum 3 yaşına girmek üzere ama 2.5 yaş olup kreşe verene kadar ailelerimiz yakın olmasına rağmen, akranı çok olmadığından yalnız büyüyen bi çocuktu. Senin demen gibi anne ve babadan başka genelde kimseyi görmüyordu ama kreşe başlayınca toparladı açıldı, en azından yaza kadar sabret ama gönlünü ferah tut yazın oyun grubu araştırırsın, oyun alanı olan kafelere götürürsün birlikte sosyalleşirsiniz Allahın izniyle 🫶🏻 Sağlıcakla büyüt bebeğini 😍

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir