Yalnız Annelik

619 görüntüleme
G

Gözde K.

Premium Üye
24 Ağustos 2026 22:30
12 yıllık birliktelik 10 yıllık evliliğimizin ardından bebek sahibi olmaya karar verdik. Şükür bir kaç denememizde hamile kaldım. Hamileliğim de çok pürüzsüz geçti asla herhangi bir konuda ne zorlandım ne de zorluk çıkardım. Öyle nazlı niyazlı biri değilim. Hamileliğim boyunca sporuma devam ettim (normalde de ağırlık kaldırıyordum devam ettim doktoruma danışarak). Evimle ilgilendim, çalışmaya devam ettim, market alışverişi bile yapmaya devam ettim. Hamileliğimin son ayında eşimin beni aldattığını öğrendim. Süreç çok yıpratıcı oldu. Başlarda özürler, tekrar olmayacak sözleri… Öğrendikten 15 gün sonra doğum yaptım. Eşim hepten koptu. Başlarda özür dileyen adam, doğumdan sonra hiçbir gizleme gereği duymadan gözüme baka baka aldatmaya devam etti. Öyle bir kişi falan da değil bir sürü insan bir sürü olay. O kadar fazla yalan, kurgu, durum var ki lohusalıkla mı başa çıkayım bunlarla mı uğraşayım. Allah güç veriyor heralde bebeğimi hiç ihmal etmedim ama gücüm kalmadı. Kaç kere gel düzeltelim, terapiye gidelim dedim, hep ben toparlamak için çaba gösterdim ama hep manipülasyon yapıp aldatmaya devam etti. Kızım artık bugün 7 aylık oldu. Vukuatları bitmeyince boşanma kararı aldım. Artık her gün kavga kıyamet olduğu için evden gitmesini istedim. Çünkü artık yan odada sevgilisiyle konuşup ben sorduğumda yüzüme bakıp sevgilim demesi mi dersiniz, iş için İstanbul’a gitmişti 2 gece kalacağım diyip 1 gece erken gelip bulunduğum şehirde otel tutup kadınla kalması mı dersiniz, başka bir sevgilisinin bana ulaşması ve evli olduğunu bilmiyordum benim annemle ailemle bile tanıştı demesi mi dersiniz. Gece 2-3’lerde eve gelmeler falan. Bin tane şey yakaladım. En başından beri zaten bebeğin bakımıyla ilgili hiçbir şey üstlenmedi. Ailem yok, onun da bana destek olabilecek bir ailesi yok. Tek başımayım. Gerçek anlamda 7/24 bebeğimle ben ilgileniyorum. Markete ben gidiyorum. Evle ben ilgileniyorum. Bazen yeri geliyor yemek yemeye bile vakit ayıramıyorum. Kendim için hiçbir şey yapamıyorum. Destek alabileceğim kimse yok. Kızımı çok seviyorum bin şükür varlığına. Ama cidden bazen toleransım kalmıyor. Her bebek gibi kızımın da zorlukları var. Forumları okuyorum herkesin bir derdi zorluğu var ama okudukça gözüm korkuyor her ayda her yaşta bir zorluk paylaşılmış. Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Sadece yazıp paylaşmak istedim. Bana şans dileyin.
R

Rabia K. ..

24 Ağustos 2026 22:46
Allah yardımcın olsun evladinla çok güzel bir hayatın olur inşallah evet her ay her yaşta farklı zorluklar vsr ama güzellikleri de var öyle düşününce daha kolay geçiyor yada bende kendimi böyle avuttum bilemiyorum
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

24 Ağustos 2026 22:47
Ne desem bilemedim çocuğunuzun babası tüm bunları yaparken hala mentali toplu tutabilmişsiniz helal olsun. Bebeğin her döneminde ayrı bir zorluğu var ama büyüdükçe ve artık size cevap vermeye başladıkça her şey daha da çekilir hale geliyor. Umarım çocuğunuzla beraber güzel günleriniz olur.
D

Deniz ..

24 Ağustos 2026 22:54
Başta zor olacaktır evet , ama bu yaşadıklarınızdan daha zor olmayacağı kesin, Sizi tebrik ederim 🙏🏻ben harika bi anne olduğunuzu düşünüyorum bu hikayenizle💪🏻 kızınızla mükemmel bir hayatınız olsun❤️
S

Sibel Y.

24 Ağustos 2026 23:08
Üzüldüm 
B

Bbbb

24 Ağustos 2026 23:11
Adınıza üzüldüm ama inanıyorum ki çok güçlü bir annesiniz ve kızınıza aslanlar gibi bakarsanız eşinize gelince insanda biraz ar biraz utanma olur boşanın hem sizin sağlığınız mentaliteniz için hem kızınız için inşallah çok mutlu olursunuz 🩷
Fatma A. U.

Fatma A. U.

24 Ağustos 2026 23:54
Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu gece hürmetine kalbinize ferahlık versin kızınızla size huzur sağlık afiyet versin

Siz harika bir annesiniz bu zamana kadar herşeyi yalnız götürmüşsünüz bundan sonrası içinde kendiniz ve kızınız için harika bir hayat olsun
J

Jale K.

24 Ağustos 2026 23:55
Merhaba Gözde kendinle ve kızınla gurur duymalısın bunca zorluga ragmen en onemlisi mentalini toplayıp kızınla ılgılenebıldıgın ıcın ve onunda farkında olmasa bıle varlıgıyla sana guc vermesı herkesin yasadıgı bıcok zorluk var her bebek her anne farklıdır emınımkı senın yoluna kolaylıklar cıkacaktır butun bu olumsuzlukların seni ve guzel kızını bekleyen guzellıklerin nedeni oldugunu dusunuyorum. Yalnız degılsın oyle hıssettıgınde lutfen buraya yaz, bana yaz bı deftere yaz.nebılım yazmak bana hep ıyı gelmiştir hafifletmiştir.
Merve M.

Merve M.

24 Ağustos 2026 23:58
Cok [zor.bi](zor.bi) durum. Mubarek şu gece de allah o adamin bin belasini versin. Kizin senin melegin. Allah yardim edecektir. Yaninda olmak cok isterim. Numarami verebilirim, dertlesiriz. Benim iki cocugum var(biri 4,5 aylik)
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
25 Ağustos 2026 00:28
Çok üzüldüm durumunuza.

Gücünüz, kuvvetiniz için tebrik ederim. Umarım çok çok güzel bir hayatınız olur. 🙂
A

Arzu.G

25 Ağustos 2026 01:10
Düzeleceğine inancınız yoksa kendinize daha fazla eziyet etmeyin bosanin . Elbette çok zor olacak ama varken yok olmasındansa beklentiyle yaşamaktansa gururunuzu her gün daha fazla incitmesindense yol yakınken bitirmek en sağlıklısi. Emin olun Allah gücünü de verir hayırlı kapılar da açar niyetiniz temiz olduğu sürece. Bunca zaman dayanmissiniz belli ki çok güçlü bir kadınsıniz çok iyi bir annesiniz Allah yolunuzdan engellerinizi kaldırsın kolaylıkla açılsın hakkınızda hayırlı olan kapılar inşallah  bir de lütfen o mahkeme salonuna eliniz boş gitmeyin size ne yaptıysa ne cektiyseniz delilleriniz elinizde olsun ,olsun ki magduriyetinizin ölçüsünu gorebilsinler ona göre yanınızda olabilsin yasalar 
B

Büşra K.

27 Ağustos 2026 11:22
Sana helal olsun ne metanetli kadınmışsın ya , sen ondan boşanınca kendi başının çaresine de bakarsın bana sorarsan ondan daha ne sana ne çocuğa hayır gelmez . Allah yar ve yardımcın olsun senin gibi insanları üzmesinler
T

Tuğçe ..

1 Eylül 2026 09:49
Hangi şehirdesiniz size destek olmak isterim❤️
G

Gözde K.

Premium Üye
1 Eylül 2026 10:01
Tuğçe
Hangi şehirdesiniz size destek olmak isterim❤️
Bursa’dayım 🌸
G

Gözde K.

Premium Üye
1 Eylül 2026 10:02
Merve Mandal
Cok [zor.bi](zor.bi) durum. Mubarek şu gece de allah o adamin bin belasini versin. Kizin senin melegin. Allah yardim edecektir. Yaninda olmak cok isterim. Numarami verebilirim, dertlesiriz. Benim iki cocugum var(biri 4,5 aylik)
Teşekkür ederim. Gaziantep’te mi yaşıyorsun yakın zamanda oraya gelme planım var tanışabiliriz.
T

Tuğçe ..

1 Eylül 2026 10:14
Gözde Kösem
Bursa’dayım 🌸
Farklı şehirlerdeyiz çok üzüldüm. Çok güçlü bir annesiniz eminim ayrılınca çok çok daha mutlu olacaksınız🥰
Merve M.

Merve M.

1 Eylül 2026 22:31
Gözde Kösem
Okudum silebilirsin instagram varsa ekle @gozdegkosem
Sosyal medya kullanmiyorum
S

Songül Ş.

2 Eylül 2026 22:13
nerde yaşıyorsunuz acaba belki bir kaç arkadal bulmanızda fayda sağlar size zaten yalnız bakıyormuşsunuz yürümeye etmeye başlayınca bir tık daha bence kolay olacak yaşnız olmaz çok zorlayıcı ama evde biri varken yalnız olmak kadar zorlayıcı değildir ilçe sağlık merkezlerinde paikolojik danışman desteği var ve ücretsiz bence faydalanın orda o sohbeti etmek bile insana bürşeyler katıypr
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir