Yabancılardan Korkma

47 görüntüleme
K

Kübra Ş.

7 Mart 2026 18:22
Merhaba, bebeğim 10 gün sonra 18 aylık olucak ancak hala yabancılar varken tepemden inmiyor, kendi yaşıtı bebeklerle oynamıyor, gurbetteyiz ve eşimin işi uzun mesaili olduğu için sürekli benimle o yüzden yabancılardan çekiniyor diye düşünüyorum çünkü evde gayet enerjisi yerinde, ne kadar parka da götürsem sadece benimle oynuyor çok çocuk varsa kucağımda olmak istiyor bu bir sorun mu bilmiyorum ama aynı durumu yaşayanlar var mı nasıl idare edebiliriz bu durumu
A

Arzu.G

7 Mart 2026 19:24
Bunun sadece sizi görmesiyle ilgisi olduğunu sanmıyorum aynı durumda ve aynı aydayiz ben de tam tersinden şikayetçiyim mesela oğlum beni bırakıp bir yabancıyla çok rahat gidiyor sorgulamiyor bile hatta endiseleniyordum sıkıntı mı var diye geçen Osman hoca bir cevabında normal olduğunu söyledi. çocuklarla oynamasını zaten beklemeyin birlikte oynamazlar bu dönemde ama herkesten kaçıyorsa eve davet edeceğiniz arkadaşlarınızla ufak ufak alıştırmaya çalışın .bebekler birebir aynı şartlarda bile büyüse mizaclari çok farklı oluyor
A

Arzu.G

7 Mart 2026 19:26
Kendi alanında sosyalleşmesi daha kolay olur o yüzden eve gelenlerle başlayın demek istedim
K

Kübra Ş.

7 Mart 2026 19:42
Ne yazık ki burda arkadaşımız da çok olmadığı için arada kaldım böyle ancak teşekkür ederim 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir