Yabancılama Bakar Mısınız

168 görüntüleme
E

Emel A. S.

30 Ocak 2026 01:16
12 aylık kızım var eve yabancı geldiği zaman ilk bakar dikkatlice gelir gelmez kucağına alsalar ağlamaz tepki vermez hemen kaynaşır güler onlara oyun oynar gülseler güler yabancı ayrımı yapmıyor ağlaması kucaklarına.gitmemesi gerekmiyor mu bu beni korkutuyor mizacı mı böyle yoksa sıkıntısı mı var çözemiyorum:( yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim
Özge U.

Özge U.

30 Ocak 2026 02:59
Merhaba benim kızımda 1 yaşına kadar öyleydi. Yaşından bir kaç ay sonra herkesi yabancılamaya başladı. Benden ve babasından başka kimseyi istemez. 23 aylık ve hala öyle alıştığı kişilerle bile sadece sohbet eder ama temas istemez. Bu biraz daha büyüdükçe gelişen birşey sanırım.
E

Emel A. S.

30 Ocak 2026 03:02
Özge hanım merhaba cevap için teşekkürler ☺️ kızlarım ikiz diğeri yabancılama var asla gitmez ağlar tepki verir ama diğeri hemen kucaklarına gidiyor kaynaşıyor gülümsüyor onlara oyunlar yapıyor bu normal mi acaba belkide sizin dediğiniz gibi sonramı gelişecek
Özge U.

Özge U.

30 Ocak 2026 03:24
Hmm o zaman bebeğinizin mizaçı da bu olabilir belli ki sıcak kanlı bir kız olacak. Ama ben bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Endişe etmeyin🙏🏻
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

30 Ocak 2026 05:01
Sosyal büyütülen bebeklerde yabancılama olmaması normal bir durum. Benim oğlum da insan canlısı ve yabancılama durumu pek olmayan bir bebek bu durum sizi korkutmasın
E

Emel A. S.

30 Ocak 2026 10:49
Özge hanım çok teşekkür ederim 🌺
E

Emel A. S.

30 Ocak 2026 10:50
Ayça hanım merhaba şöyle ikizler çok sosyal hayatımız yok ama yapısı gereğimi bilmiyorum hep böyle çok teşekkür ediyorum cevap için içim rahatladı 🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir