Yabancılama

100 görüntüleme
T

Tuğçe C.

16 Haziran 2025 20:51
Bebeğim 14 aylık, yaklaşık 9-10 aylıkken başladı yabancılama huyu şu an zirvede diyebilirim. Sosyal ortamda büyütmeme rağmen yabancı biri evimize geldiğinde bakıp bakıp ağlıyor ve sadece benim kucağımda oturuyor. Sonradan karşısındaki kişi kendini bir şekilde sevdirip yaklaşabiliyor. Ama kucağına almaya çalışsa kıyamet kopuyor. Bu yabancılama dönemi ne zaman biter? 😂 misafir kaçıran bebek 😂
G

Gizem Ç.

16 Haziran 2025 20:56
Biz 4 aylığız bizde misafir kaçırıyoruz.😂 kimse yaklaşamıyor korkudan. Sırtı dönük bile kucagına alsa biri yine ağlıyor. Dokunmadan yüzüne sevgi cümleleri kuruyorlar yine ağlıyor. 😂 selam verilmeyecek. Valla ben henüz çözüm bulamadım. Sizin aylarda insanları tanıyıp seçtiğini okumuştum.
T

Tuğçe C.

16 Haziran 2025 20:58
Biz de o aylarda sorun yaşamıyorduk,çocuklar çok değişik cidden 😂😂 Aslında bu devirde bu iyi bir şey sanki🙊 Yabancıların elinden hiç bir şey almıyor mesela hemde aklı ermediği halde. Hazır paket gibi 😂
B

Betül A.

16 Haziran 2025 22:07
Benim bebeğim de 6 aylık ve bizde aynı şekildeyiz yani herhalde benim düşüncem şu ki evde sadece ben kızım ve eşim var ve kızım sadece bir misafirliğe de gitsek ya da misafir bize gelse kesinlikle gitmiyor alınca ağlıyor sürekli ben de olmak istiyor hatta kalabalık olunca yatmıyor bile

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir