Yabancı İnsanlarda Ağlama
196 görüntüleme
H
Hatice Ş. G.
21 Mart 2026 17:07
kızım 4 buçuk aylık 3 aya girdiğinden beri yabancı insanları görünce ağlamaya başladı. Atak dönemidir diyip geçtim ama hala devam ediyor. Başka bir evde durmak istemiyo aile büyüklerini bile hemen unutup mızmızlık yapıyor bu durum böyle devam eder mi acaba
.
.....
21 Mart 2026 17:23
Bu durum şuan tam olarak bizde var resmen evi tanıyor başka eve girdiğimizde çığlık çığlığa kimse ile konusmak bakışmak asla istemiyor ve her gittiğimiz yerden 5 dkk durmadan çıkıyoruz ben şunu yapmayı düşünüyorum bizim eve çağırıp bebeği bizde görmelerini ve kimsenin kucagına vermemeyi alışana kadar
H
Hatice Ş. G.
21 Mart 2026 17:49
Kendi evimize yabancı gelince yine bir tık iyi ama başka evlerde çok ağlıyo bu şekilde alışırsa da kendisine de bize de zor olacak kalabalığa alışsın diye rahat bırakayım çok umursamadan yavaş yavaş kucağa veriyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum

Özge A.
21 Mart 2026 19:17
5. Aydan sonra düzeliyor 8. Ayda tekrar baslıyor 10. Ayda düzeliyo bacım
.
.....
21 Mart 2026 21:06
Bu durum geçsin diye dua ediyorum yani insanların saçma sapan konusmaları beni daha da geriyor
S
Selen T.
23 Mart 2026 08:36
Şu an kızım 5 aylık aynı durumu yaşıyorum,
Bayramdan bir gün önceki akşam annemler bizdeydi güldü oynadı onlarla, ertesi gün bayram sabahı annemlere kahvaltıya gittik kahvaltıyı zor yaptık eve dönmek zorunda kaldık. Çığlık çığlığa ağlıyor kimsede durmuyor resmen katılma nöbetine girmek üzereydi umarım bir an önce geçer🥲
Bayramdan bir gün önceki akşam annemler bizdeydi güldü oynadı onlarla, ertesi gün bayram sabahı annemlere kahvaltıya gittik kahvaltıyı zor yaptık eve dönmek zorunda kaldık. Çığlık çığlığa ağlıyor kimsede durmuyor resmen katılma nöbetine girmek üzereydi umarım bir an önce geçer🥲
F
Feyzanur U. ..
23 Mart 2026 18:21
Bende yaşadım aynı şeyi nasıl düzelir bilmiyorum zamanla sanırım
E
Elif A.
23 Mart 2026 20:01
Bizde yaşadık 4-6 ay arasında anne/baba dışında kimi görse, yabancı yere gitse direkt çığlık çığlığa ağlardı. Şimdi altı aylık yabancı insan yabancı yer kavramı kalktı merakla izliyor ama benim kucağımdan başkasına gitmiyor. Bu dönemde de anneyi tanıma ve onun verdiği bakımı anlama dönemiymiş. O yüzden dışarıdan herhangi birinin kucağında durmuyor
M
Melek T.
24 Mart 2026 12:22
Aynı problem bizde de var bizim eve gelene de çocuk sürekli ağlıyor ellerine alsalar da almasalar da. Bazen ağlamıyor bizim de üç aylık olduğundan itibaren yabancılama zirvede. Sekiz aylık olacağız hala aynı kendi ailemi tanidigi halde onlara da sürekli ağlıyor. İnsanlardan nasihat dinlemek akıl almak artık sinir bozucu olmaya başladı ben de hiçbir yere gitmek istemiyorum sırf bu yüzden.
E
Elif V.
25 Mart 2026 00:27
Benim bebeğim de daha önce gördüğü insanları yabancılamaya başladı. Her bebekte olur geçici bir dönem bu. Ben daha sık dışarı çıktım huysuzlanıyo diye eve kapatmadım. Ağladığı insanları önce kucağımda gördü sonra onların kucağına verdim tabi bu aile büyüklerimiz amcası vs bu kişilerdi yabancıya vermedim. Kısa sürede alıştı çok şükür şimdi yabancılamıyo
Yükleniyor...