Ya Çıldırmak Üzereyim Yardımmm Lütfen

165 görüntüleme
Ö

Özge K.

8 Ocak 2026 17:51
Arkadaşlar bebeğim7,5 aylık götürmediğim doktor kalmadı burnu geceleri aşırı tıkanıyo kkb doktoru alerjitesti hepsibakıldı hiçbir sıkıntı yok hasta da değil sümük kuruyordur denildi geçildi serumla temizleyin diyorlar ya yapıyorum yatırıyorum 1 saat sonra tıslamaya başlıyo yine tıkalı bu yüzden sürekli uykuları bölünüyo yastıksız yatıramıyorum hoş yastıkla yatsada gene de tıkanıyor nemlendirme cihazı var sürekli kalorifer kapalı daha napayım ya çıldırcam bi saat sonra nasıl tıkanır bi burun ya aranızda yaşayan var mı nolur yardım edin ya uykusuzluktan bıktım artık süreki uyanıyor bu yüzden ağlıyo
A

Ayşegül Ü.

8 Ocak 2026 18:01
Çok geçmiş olsun, ne kadar zorlandığınızı tahmin edebiliyorum. Yapılabilecek her şeyi yapıp çözüm bulamamak. Çaresiz hissetmek… çok zor. Belki osman hocadan online danışmanlık alabilirsiniz. Bir randevu, özeldeki fiyatlarla hemen hemen aynı. En azından o net bir şeyler söyler diye düşünüyorum. Tabi siz daha iyi bilirsiniz.
M

Meltem G.

8 Ocak 2026 18:08
Kalın giydiriyor ve oda sıcaksa da aynıdurum oluyor birde odasına biz koymayı deneyin nem gece düşükse oda da burun tıkanır rahat nefes alamaz buda horlama ve hirilti yapar bide aklıma geldi refluyu değerlendirin oda sebep olabilir
Nevin Y. .

Nevin Y. ..

9 Ocak 2026 18:32
Bebek bakmak gerçekten çok zor Allahyardımcımz olsun benim kızım da 3 yaşın da burnu genelde hep tıkanıyor bende çözümü coldmix ile buldum omuzuna elbisesine yani yada yastığının yanına peçeteye damlatıyorum. Rahat nefes alıyor açıyor kanalları öylelikle uyuyor bizimki
E

Eliff

9 Ocak 2026 18:38
Burnunda geniz eti varsa ya da burun kemiğimde eğrilik varsa çocuklar aşırı derece de uyku problemi yaşıyor . Geniz eti durumuna baktırdınız mı?
Ö

Özge K.

9 Ocak 2026 18:57
Coldmix denedik çok faydasını göremedik, geniz akıntısına falan kkb doktoruna götürdük röntgen çekildi kamerayla baktı falan hiç bişey yok dedi doktor ama gel gelelim sürekli temizliyoruz yine tıkanıyo yastık koyuyoruz yatağı yükseltiyoruz yok çok yoruldumya rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş gerçkten
R

Rabia Ş.

9 Ocak 2026 20:21
Özellikle gece tıkanıyorsa gece maruz kaldığı şeyleri düşünmekte fayda var. Oda sıcaklığı nemi? Çarşafların yıkandığı deterjan?odada varsa koku veren obje? Ve belki sigara içen kişiyle aynı odada uyumak? Sizin yerinizde olsam her gün bir koşulu değiştirerk sorunu bulmayı denerdim.
Gonca G.

Gonca G.

9 Ocak 2026 22:21
Geni eti ve ya bağdemciklerine baktırsın mı
N

Nazlıcan Y.

9 Ocak 2026 22:27
Biz de benzer bir sorun yaşıyorduk, alerjiden dolayı geniz eti büyümüş geniz etini aldırdık ama yine geçmedi, evde iki kedi vardı birini sahiplendirdik+ kalanı da sürekli tıraşlıyoruz, yünlü hiç bişey giydirmiyorum odasını sürekli havalandırıyorum. Hasta olduğunu hissedersem mutlaka burun temizliği yapıyorum sadece gece değil gün içinde de, belki size de faydası olabilir. Daha sık yapmanın ek olarak kbb doktorunda iyi birine mümkünse de bir prof a götürün derim, çok geçmiş olsun çok zor süreçler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir