X-ray

102 görüntüleme
T

Türkan G. ..

23 Temmuz 2025 20:44
Emziren anne havalimanında ki x-ray cihazlardan geçebilir mi ? Suyu,maması bu cihazlardan geçerse ne gibi sorun olur ? İlk kez bebeğimle uçak yolculuğu yapacağım destek olur musunuz
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

23 Temmuz 2025 21:21
Konu hakkında net bir bilgim yok, yanıltmak istemem ama dediğiniz şeyler risk oluştursa doktorlar bebeklere de uçak yolculuğu önermez. Ben bazı doktorların paylaşımlarında sorulan sorularda 1aylık bebek ile uçakla seyahat edebilecekleri cevaplarını okudum. Sadece iniş ve kalkışlarda bebeğinizi emzirmeniz tavsiye ediliyor, kulaklarının basınçtan etkilenmemesi için. Hayırlı yolculuklar🌸
R

Rojda A.

23 Temmuz 2025 21:41
Herhangi bir sorun teşkil etmez merak etmeyin. X ışınları bahsettiğiniz cisimlere çarparak görüntü verir. Yani cismin ya da gıda maddesinin içine işlemez. Canlılarda daha farklı tepkiler verir tabi ki ama suda ya da gıdada böyle değil.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

23 Temmuz 2025 21:56
Suyu xraydan geçirmenin tek yolu termos demişti radyolog bir hocam. Ama rica edilse bebekle beraber kenardan geçirtirler mi bilemedim. Lounge hizmeti alıp kaynamış suyu Ordan temin etmiştim. Risk almak istemediğim için arzu ederseniz içeride rica edin kesin verirler bebeğiniz için lazım olan miktarı kaynamış alın soğutursunuz en kötü
R

Rojda A.

24 Temmuz 2025 06:10
Zaten bebeği kenardan geçirebilirsiniz. Ama içeriye giren su da x rayden geçiyor. Havalimanına giren her şey gibi. Yani sizin suyunuzla oradaki suyun sizin bahsettiğiniz gibi bir farkı yok. İkisi de cihazdan geçmiş oluyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir