West Sendromu ve Serebral Palsi

79 görüntüleme
S

Serap D.

6 Ağustos 2025 18:51
Hocam bebegim 32+3 de 2400 kilo dogdu suan 6 aylik duzeltilmis 4 aylik west sendromu ve serebral palsi teshis konuldu
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

6 Ağustos 2025 18:55
🌸 Merhaba, öncelikle sürecinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
West sendromu ve Serebral Palsi tanıları aileler için oldukça zorlayıcı olabilir, bu dönemde kendinizi yalnız hissetmeniz çok anlaşılır bir durum.

💬 Bu süreçte bebeğinizin gelişimini mümkün olan en iyi şekilde desteklemek için düzenli takip ve size özel bir yol haritası çok kıymetlidir.

📌 Dilerseniz hem gelişimsel açıdan neleri destekleyebileceğinizi konuşmak, hem de süreci daha iyi yönetebilmeniz için size özel bir danışmanlık planı oluşturabiliriz
Samsunçocukgelişimiveuyku instagram sayfasından bana ulaşabilirsiniz
S

Semra

6 Ağustos 2025 19:01
Özel değilse ne gibi semptomlar vardi ki bu teşhis konuldu?
S

Serap D.

6 Ağustos 2025 19:32
3 aylikken sirt ustu yatirdigimda sicramalari vardi doktor pozisyonel sicrama dedi kaslarinda sertlik ve kasilmalari vardi kafasini da dik tutamiyor 5.ayinda kontrole gittik epilepsi yok denildi 1 hafta sonra sicramali nobet gecirdi devlet hastanesine goturdum video cekmistim nobet degil dediler ozel hastaneye goturdum eeg cekildi west sendromu teshisi konuldu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir