Vurma 💥

84 görüntüleme
G

Gizem ..

3 Ağustos 2025 21:05
Bebeğim on bir aylık bazen iki kulağına vuruyor . Bazen benim yüzüme vuruyor . Bazen masaya vs birşeylere ama bu vurmalar şiddetli vs değil sanki hani oyun yapıyor gibi ama kendi kulağına vurmasını istemiyorum nedendir acaba yorumu olan var öı
Ş

Şule G.

3 Ağustos 2025 21:08
Benim bebeğimde 14 aylık bazen oyun amacıyla bazen kendini savunmak için yapıyor. Konuşamadıkları için kendilerini ifade etme amacıyla yapıyorlar bence. Konuşma yetenekleri geliştikçe bunu bırakacaklardır
G

Gizem ..

3 Ağustos 2025 21:09
Umarım öyledir yani bizimkide oyun yapıyor gibi ya da dikkat çekmek gibi ama işte emin olamadım
K

Kübra A.

3 Ağustos 2025 21:13
Benim bebeğimde 17aylık önceden kulaklarına vurma olayımız vardı. Şimdi artık yapmıyor ama sürekli bize vurma yada özelikle anneyi ısırma olayı çok var. Bazen severken yapıyor gibi ısırmayı, vurmayı da sinirlenince çoğunlukla yapıyor ya da yine sevinçten. Bunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum umarım zamanla geçer
M

Menekşe A. (. Ö. g. b. s. E.

3 Ağustos 2025 21:23
Size vurduğunda ya da ısırdığında hiç tepki vermemeyi deneyin derim, elbette önce bunu yapmaması gerektiğini konuşmalısınız fakat tepki verdiğiniz de bunu oyun gibi kullanabiliyor, ya da sizinle iletişim olarak o yolu seçebiliyor. Naçizane önerim ev içinde iletişim de olan herkesin aynı davranışı sergilemesi. Zaman ile dil becerisi geliştikçe bu tarz durumlar kaybolacaktır
G

Gizem ..

3 Ağustos 2025 21:27
Yorumlarınız için teşekkür ederim ☺️ inşallah bu süreçleri güzel yönetiriz 🤲🏻
M

Menekşe A. (. Ö. g. b. s. E.

3 Ağustos 2025 21:46
Rica ederim🙂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir