Vücutta Kızarıklıklar

222 görüntüleme
Ö

Özlem Y. ..

3 Haziran 2026 10:00
Bebeğim 7 aylık vücudundaki kızarıklıklar bir süredir var ama boyun kısmında 2-3 gündür arttı neden olabilir?
Buşra Ç. .

Buşra Ç. ..

3 Haziran 2026 10:03
İsirik mi döktü havalar da ısındı aşırı terliyor mu ?
Rabia T.

Rabia T.

3 Haziran 2026 10:05
Sıcaktan olabilir nemli. Kalınca boyun ondan da olabilir
Buşra Ç. .

Buşra Ç. ..

3 Haziran 2026 10:11
Kesinlikle günlük duş aldırın birde terlemeyecek şekilde giydirin ara ara da gıdı tarafını salyasıda varsa kurulayın ıslak terli kalmasın
Ö

Özlem Y. ..

3 Haziran 2026 10:13
Önceden kol içi bacak kıvrımında vardı o yüzden sıcaktan olduğunu düşünmüştüm. Ama şimdi boğum olmayan bir yerde göğüsün üstünde ve kaş ve kulak arasındaki yerde çıkınca bilemedim
Ö

Özlem Y. ..

3 Haziran 2026 10:13
Biraz da egzamaya meyilli sanırım cildi
Buşra Ç. .

Buşra Ç. ..

3 Haziran 2026 10:20
Mustelanın stelatopia kremini alıp kullanın benim bebeğimde işe yaradı yanakları ve kol dirseklerinde kuruluk kızarıklık vardı kullandım şimdi bişeyi yok öneririm su bazlı bir krem gibi ama aşırı güzel sakinleştiriyor cildini
Ö

Özlem Y. ..

3 Haziran 2026 10:25
Buşra Çil
Mustelanın stelatopia kremini alıp kullanın benim bebeğimde işe yaradı yanakları ve kol dirseklerinde kuruluk kızarıklık vardı kullandım şimdi bişeyi yok öneririm su bazlı bir krem gibi ama aşırı güzel sakinleştiriyor cildini
mustela şampuan ve yağını kullanıyorum, krem olarak Aveeno kullanıyordum. Stelatopia kremi de denerim, teşekkür ederim 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir