Vücutta Döküntü
72 görüntüleme
M
Melek S. ..
8 Temmuz 2025 22:17
Kızım 41. Haftada sezaryen doğum ile dünyaya geldi (2. Bebeğim doğum rutininin oluşmasını bekledim sezaryen için) dk 4, boy 53 cm ile dünyaya geldi. 2 aylıkken bir bronşit oldu. 3. Aylıkken de önce viral enfeksiyon sonra da bakteriyel enfeksiyon ile yoğun bakımda yattı. Entübe edildi ve ciğerlere tüp takıldı. Bu serüvenin arkasından hastaneden çıktığımızdan beri bir defa nezle 2 defa tekrar bronşit oldu. Detaylı alerji testleri temiz çıktığı halde. 6. Ay aşısı çok etkiledi ateşi hiç düşmedi hep uykuluydu ama hiç uyuyamadı. Hızlı nefes alıp verdi mukusku ishal kaka. Bugün aşının 7. Günündeyiz bu defa da deri döküntüsü başladı tüm vücudu kızarıyor. Ilık su ile yıkıyorum. Yaşadığım şehir depremin en çok yıktığı şehir. Toz çok fazla ve kaçamıyoruz. Stresli panik atak bir anne oldum ne yapmalıyım. Bu döküntü ateş sonrası normal mi?
F
Feray Ç. ..
8 Temmuz 2025 22:23
6. Hastalık diye bı hastalık var sizin çocukla ilgisi var mı bilmiyorum ama vücutta ateş sonrası döküntü bırakıyor sonra kendiliğinden geçiyor atlatmış yani

Şenay Ü. H. ..
Özel Eğitim Uzmanlığı
8 Temmuz 2025 22:23
Hikayeniz çok yıpratıcı olmuş oncelikle çok geçmiş olsun 🙏 aşının 7. Güne kadar ateş yapması bence imkansız. Döküntülü hastalıklardan birisi diye düşünüyorum şuan ateş arkasından döküntü olmasi aklıma bunu getiriyor sadece. Ama 6 ay içinde de başka başka çok sıkıntı yasamissiniz. Bir uzman kontrolüne gitseniz içiniz daha da rahat eder 🙏