Vucütta Çıkan Ani Kızarıklık

81 görüntüleme
M

Merve B.

3 Şubat 2026 07:06
çocuğumun vücudunda ani bir şekilde kızarıklıklar çıktı zaman içerisinde büyük şekilllere girmeye başladı vücudunun her yerinde var ve benek benek iri ve yaygın şekilde doktora gittim 6. Hastalık geçirmiş dedi ama dediği gibi kabarıklıklar azalmak yerine arttı ve büyüdü sizde de böyle oldu mu ne yaptınız olduğunuzda ? Not 3 gün tekrarlayan ateş vardı ateş bittikten 5 gün sonra oluştu
C

Cerennn

3 Şubat 2026 07:17
Benım oğlumda oldu bu durum. 3 gün süren ateşten sonra vücudunda çok az başladı 2. Gününde bütün vücudu neredeyse kaynar su dökülmüş gibi kıpkırmızı oldu. 3. Günden sonra yavaş yavaş azalmaya başladı. Herhangi bir acı falan hissetmiyordu ama. Doktor ateş sonrası döküntü olduğunu söylemişti
M

Merve B.

3 Şubat 2026 07:20
Bizim ateş sonrası döküntü gibi görünüyor ama emin olamadım içime de sinmedi herkes farklı bir şey söylüyor kafam karıştı
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

3 Şubat 2026 10:43

Merve Balcı

Bizim ateş sonrası döküntü gibi görünüyor ama emin olamadım içime de sinmedi herkes farklı bir şey söylüyor kafam karıştı

Benim kızımda kulak enfeksiyonu geçirdi 3 gün ateşlendi yüzünde çıktı ya ateşten çıkıyor ya alerjiden geçmiyorsa antibiyotik kullanıyorsanız Dr a danışın antibiyotik değiştirin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir