Vitiligo Olabilir mi

123 görüntüleme
P

Pelin B.

26 Haziran 2025 12:07
Hocam bebeğimin bacağında küçük beyaz bir leke var normal bir leke olabilir mi bu, büyürse veya yayılırsa cildiyeye yönlendirecek doktor içim rahat değil Vitiligodan şüphelenildi
G

Güljahan A. ..

27 Haziran 2025 19:54
Benim bebegimin vicudendada pirinc tanesi gibi.beyaz lekeler var, ve çoğalıyor ayni zamanda azalmada var yani vicudun.farkli yerlerinde cikiyor, doktor lasyon verdi ama ise yaramadi bende korkuyorum.vitiligo olmasindan , buraya fotoğraf yukleyebiliyor muyuz acaba, gorursek iyi olurdu
P

Pelin B.

28 Haziran 2025 20:23
Ben de fotoğraf yüklemek istedim ama yapamadım keşke yükleyebilsek ben beceremedim galiba
P

Pelin B.

28 Haziran 2025 20:24
Siz cildiyeye gittiniz mi peki
P

Pelin B.

28 Haziran 2025 20:24
Bir de sizin bebeğiniz ne kadarlık, enfeksiyon geçirdi mi hiç
H

Hatice G. ..

15 Temmuz 2025 19:07
Merhaba konu üzerinden geçmiş ama benim bebegimşn bacağında da aynı beyaz leke vardı. Dermatolojiye gittik dünya başıma yıkıldı sanki biz dogum lekesi beklerken bize vitiligo ya da tuberskleroz olabilir dediler. Oradan hemen çocuk nörolojiye yönlendirdiler kan tahlili ve eeg istendi. Orada kesin tanı koyamadılar sonra tıbbi genetige yönlendirdiler kan alındı ama sonuç 2 ay içinde çıkıyor. Çok şükürki tuberskleroz çıkmadı sonuç eger öyle olsaydı tedavisi olmayan bir hastalık. Sizleri korkutmak istemem ama tıbbi genetige tuberskleroz tanısı için baktırmanız çok geçmiş olsun şimdiden
P

Pelin B.

15 Temmuz 2025 19:58
Çok sağolun tıbbi genetiğe direk randevu alabiliyor muyuz yoksa çocuk doktorumuzun sistemden giriş yapması mı gerekiyor bilginiz var mı acaba
P

Pelin B.

15 Temmuz 2025 19:59
Bir de sizdeki leke nedenmiş öğrenebildiniz mi normal bir doğum lekesi mi vitiligo mu çıktı sonucunuz
H

Hatice G. ..

17 Temmuz 2025 19:02
Pelin hanım yeni gördüm direkt kendiniz gşdebiliyorsunuz . Bizdeki beyaz şeke için hipopigmentasyon denildi dogum lekesi gibi düşünebilirsiniz denildi bize. İçim rahat etmedi başka özel bir kliniğe götürdüm mor ışıkla bakıldı orada da hemen hemen aynı teşhis konuldu. İnşallah sizin yavrunuzdada temiz çıkar tahliller rabbim şifa versin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir