Vitamin Kullanımı
87 görüntüleme
E
Eda K.
18 Temmuz 2025 10:39
Merhaba hocam. 6,5 aylık bebeğim var.  aktif olarak emziriyorum, doğum yaptıktan bir süre sonra diz ağrım başladı. Kendi doktorumdan vitamin Önermesini istedim fakat önerdiği vitamin ilacı bir etki göstermedi. Siz emzirme döneminde annelere hangi vitamin ilacını önerirsiniz?  şimdiden teşekkür ederim 
A
Ayşe V. ..
20 Temmuz 2025 19:39
Ben magnorm kullanmıştım içinde magnezyum vs var hamileyken Dr yazmıştı özel bir ilaç hamilelikte ki ağrılarıma iyi gelmişti doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz

Amine D.
Ebe
20 Temmuz 2025 19:45
Gebelikte kullandığınız vitaminleri emzirme döneminde de aynı şekilde kullanmaya devam etmeniz tavsiye edilir. Demir d vitamini magnezyum. Veya tüm bunları içeren multivitamin takviyeleri
E
Emine T. ..
20 Temmuz 2025 20:07
Magnorm sadece magnezyum içeriyo kaslara dolayısıyla kramplara iyi geliyor aslında. Ben doğumdan itibaren i mom latte kullanıyorum içeriği oldukça zengin diz ağrınız eğer zorlanma sebepli değilse muhtemelen kalsiyumla alakalıdır diye düşünüyorum. Doğum sonrası bir operasyon daha geçirdim doktor önerisiyle almıştım içmediğim gün enerjim bile az oluyor diyebilirim sütümde de artış da oldu.
E
Eda K.
21 Temmuz 2025 11:18
Çok teşekkür ederim, tavsiyelerinizi deneyeceğim 🙏🏼