Viral Enfeksiyon
88 görüntüleme
D
Damla k.
15 Aralık 2025 21:09
Oğlum sürekli hapşırıyor burnu akıyor ateşi de var doktoruma sordum virsl enfeksiyon dedi. Burnu tıkandığı için sürekli uyanuyor burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Enjektöre serum fizyolojik çekip yıkamalı mıyım

Betül ..
15 Aralık 2025 21:15
Nazoster sprey kullanabilirsiniz tabi yaşına göre
Umca şurup gribal soğuk algınlığı için
Coldmix yakasına ve yastığına damlatabilirsiniz
Yastığını biraz yüksek yapın umarım tez vakitte geçer biz hızlı atlattık şükür
Umca şurup gribal soğuk algınlığı için
Coldmix yakasına ve yastığına damlatabilirsiniz
Yastığını biraz yüksek yapın umarım tez vakitte geçer biz hızlı atlattık şükür
D
Damla k.
15 Aralık 2025 21:15
Daha 5.5 aylık.

Emel C.
15 Aralık 2025 21:20
Enjektörle burun temizliği yapın doktorum tıkandıkça açabileceğimi söylemişti bide ventolin surup kullanmıştım cihaz varsa yarı ventolin yarı serum fizyolojik verebilirsiniz ama tabi yinede doktorunuza danışın sadece serum fizyolojikle buhar verip rahatlatabilirsiniz bi zararı olmaz

Betül ..
15 Aralık 2025 21:21
Nebilüzatör’e 1 ml serum koyup hava verin.coldmix de kullanabilirsiniz mentollü olduğu için burnunu açacaktır.Ateş durumu neden var çok kestiremedim bir enfeksiyon durumu da olabilir doktora gözükmekte fayda var
Ö
Öykü Ç.
20 Aralık 2025 00:03
Nazoster spreyı doktor önerisi olmadan kullanmanızı önermem zira kortizonlu. 5,5 ay için rhinfat sprey önerebilirim. Yogun tuzlu serum fizyolojik demişti doktorum. Tabı bunları 3-5 gunden fazla kullanmamak gerek sabah ve aksam olmak uzere 1 er fıs. ( doktorunuza danışın) ben nebılazatorle fizyolojık hava verıyorum. Sonra sırıngaya cekerek yıkama yapıyorum yada banyo baktım olmuyor son çare sprey. Ve aksamları zatiden damla kullanıyorum muhakkak kilosu kadar damla. Birde sinupret dıe bı bıtkısel ılac var sünisleri felan rahatlatıyor doktorunuza bı sorun bu ılacı