Vertigo

58 görüntüleme
R

Rukiye N.

25 Temmuz 2025 15:39
Doğumdan sonra yaşayan var mı vertigoyu? 4 aylık bebeğim var 4 ay ile birlikte tüm düzenimiz bozuldu ve uykusuz ve yorgunluk hissediyordum ama kendimi öteliyordum. Yaşayan ve tavsiyesi olan var mı maalesef ilacı da yokmuş.
B

Burcu ..

25 Temmuz 2025 18:01
Manevra yaptırman lazım kendiliğinden geçmez acile gidebilirsin
D

Dilara İ.

25 Temmuz 2025 20:10
Kulağına kulağına ağlıyor mu ?? Benimki öyle de çünkü sanırım bende vertigo oldum sürekli başım dönüyor kulak çınlaması ve deprem oluyor gibi hissediyorum birden
R

Rukiye N.

25 Temmuz 2025 20:14
Başım dönüyor ve midem bulanıyor sadece
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

25 Temmuz 2025 21:58
Merhaba bizde aynı durum. Olduğun yerde bi tur dönsem sersem oluyorum . KBB doktoruna görüşebilirsiniz vertigonun ilacı var emzirme döneminde kullanımını bilmiyorum fakat doktor bilgilendirir. Kulak kristallerinde bir oynama varsa bu dengeyi bozabilir.
Didem İ.

Didem İ.

26 Temmuz 2025 10:53
Doğumdan da önce senelerdir vertigo hastasıyım. Üstüne üstlük vertigoya bağlı migrenim var hayatımı zindana çevirdi tonla ilaç kullandım hatta benimki nöbet geçirmeye kadar giden bir durumda çocuk doğurmaya karar verdiğim andan itibaren ilaç kullanmayı kestim (anne karnındaki bebeğe yan etkileri çok ama çok fazla (yarık dudak vs.)) yani demem o ki ilaçsız hafifleyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ya da benim ki biraz daha ağır olduğu için böyle düşünüyorumdur. Karanlık odada sabit bir şekilde yatmak benim ataklarımı hafifltetiyor geçirmiyor ama bir nebze de olsa rahatlatıyor tavsiye edip önerebileceğim ne yazık ki sadece bu var

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir