Verem ve Rota-menenjit Asisi Arasinda Zaman

152 görüntüleme
B

Büşra S.

7 Ağustos 2025 02:52
2. Ay asilari ve verem asisiyla birlikte ayni gun rota ve menenjit asilari yapilmadi. Simdi rota ve menenjit asilarinin yapilabilmesi icin 2. Ay asilari ve verem asisinin uzerinden 4 hafta gecmesi mi gerekiyor ?
B

Büşra S.

7 Ağustos 2025 09:14
Yok mu bilen acaba
E

Elif S.

7 Ağustos 2025 14:02
merve hanım bence tam emin olmadan kesin cevaplar vermeyelim burda insanlar birbirlerine güvenerek hareket edebilirler. ben de doktorum (aşılarla ilgili bir branşım yok) yanlış hatırlamıyorsam 2 canlı aşı ya aynı anda yapılmalı ya da yapılmadıysa araya 4 hafta zaman konulmalı diye hatırlıyorum; bcg ve rota canlı aşılar, aynı anda yapılmamış , dolayısıyla araya 4 hafta konulmalı diye hatırlıyorum; büşra hanım bu canlı-ölü kavramına ayrıntılı bakarsanız iyi olur; rotanın süresi geçmemiş olur zaten 3. ayda yaptırsanız dahi.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

10 Ağustos 2025 23:16
Rota ve menenjitlere 3. Ayda başlıyoruz 2. Ay aşıları halihazırda ağır aşılar. 3. Ayda rota ve menennjitleri aynı anda yapıyoruz uygulama bu şekilde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir