Verem Aşısının Olduğu Yerde İrin Akıyor
105 görüntüleme
M
Merve
17 Temmuz 2025 08:09
Kızım 4 aylık pazartesi günü 4 aylık aşılarını olacak fakat dünden beri verem aşısının olduğu yerden iltihap akıyor önemli birşey mi

Ayşegül A.
17 Temmuz 2025 09:19
Bz bugün ilk 2. Ay aşılarımızı olduk.bize ebe kızarıklık,irin olabilir dedi.aşırı büyük fazlaysa fotoğrafını atın bakayım bi dedi.Çok fazlaysa bi görüşün yine içiniz rahat olsun.biizmki nolcak bakalım

Şenay Ü. H. ..
Özel Eğitim Uzmanlığı
17 Temmuz 2025 09:59
Oğlum şuan 9 aylık bahsettiginiz şeyi iki kere yaşadım. Birinde 5 aylıktı ikincisinde 7 aylık. Doktor normal akıntı yapabilir kabuk bağlayıp düşecek izi kalacak demişti. Sadece koltuk altına doğru şişlik ve ateş yaparsa haberleselim demişti.

Şenay Ü. H. ..
Özel Eğitim Uzmanlığı
17 Temmuz 2025 10:01
Sadece müdahale etmeyin. Kendisi patlayıp akıyor hafif bir kızarıklık oluyor. Kabuk bagliyor ardından tekrarlayabiliyor. Verem aşısı biraz daha geç reaksiyon gösteren bir aşı.. doktorun söylediği bilgiler bunlar 🙏
M
Merve K.
18 Temmuz 2025 11:49
Verem aşısı 8 hafta sonra etkisini gösterir yani söylediğiniz aya tekabül eder çok normal elle müdahale yapmayın kendisi öyle iltihap olup akıp kabuk toplayacak geçecek . Ekstra koltukları ve ya boyunda şişlik yoksa bu etki normal etki zaten aşının tuttuğunu gösterir