Verem Aşısı

99 görüntüleme
Merve C.

Merve C.

21 Aralık 2025 21:07
Merhaba çocuğuma verem aşısı yapıldı fakat hiçbir iz yok beyaz da olmadı tutmamış olabilir mi
Afranur K.

Afranur K.

21 Aralık 2025 21:33
İz olması ya da beyazlaşması şart değil, Osman bey bugün yazdı hatta aşıyı yaptırdıysanız yeterlidir, iz bir belirteç değildir diye.

Mesela benim, kız kardeşimin ve annemin verem aşısı olduğu halde kolumuzda iz yok. Ben de kızıma 2 hafta önce yaptırdım ve onda da iz oluşmadı.
Merve C.

Merve C.

21 Aralık 2025 21:35
Bugün bir arkadaşımdoktorun yapıldığında beyaz bir iz oluşması gerektiğini olmazsa tutmadığını söylemiş bunun üzerine içim rahat etmedi açıkcası
Afranur K.

Afranur K.

21 Aralık 2025 21:39
İsterseniz, aile hekimliğine bi kontrole götürün orada hemşirenizden bile bilgi almanız yeterli olacaktır. Bunların genel takibini onlar yapıyorlar çünkü. Hem içiniz de rahat etmiş olur.

Hatta numarası varsa arayıp soradabilirsiniz. Sizin hemşireniz nasıl iletişime geçiyor bilmiyorum ama bize kendisi bir iletiim numarası verdi, hem kilo hem aşı takibi için bu numara üzerinden bilgilendirme yapıyor. Ben de bazı durumlarda sorularımı sormuştum sağolsun cevap verip içimi rahatlarmıştı.
Siz de ya giderek ya da arayarak bilgi alabilirsiniz bence
A

Ayfer N. D.

23 Aralık 2025 17:58
Merhaba bebeğimin verem aşısı sağ koldan yapıldı bi sorun olur mu
Ilgım G.

Ilgım G.

24 Aralık 2025 08:14
Verem aşısının izi bizde yaklaşık 15-20 gün sonra çıktı belki sizinki de öyledir
Merve C.

Merve C.

24 Aralık 2025 08:43
Bizim bir ay oldu çıkmadı. Sağlık ocağı ile görüştüm bazen 4 bazen 6 ayda çıkıyormuş. Doktor da 1 yılın sonunda iz çıkmaz ise test yapacağını söyledi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir