Verem Aşı Sonrası İltihap Akma

127 görüntüleme
M

Merdo ..

4 Şubat 2026 21:47
Aşı yerinden iltihap akıyor banyo yaptırabilir miyim sorun olur mu acaba
Cagla K.

Cagla K.

4 Şubat 2026 21:51
Ne zaman asi oldu ? 2 gun gectiyse uzerinden yaptirabilirsiniz, kolu liflemeyin, havluyla kurularken nemini alin sadece kolun
M

Merdo ..

4 Şubat 2026 21:52
2 ay oldu aşı olalı iltihap toplamıştı bu gün patladı enfeksiyon kapar mı diye şüphelendim
Cagla K.

Cagla K.

4 Şubat 2026 21:58
Ben sorun olacagini sanmiyorum ama dilerseniz 2 gun daha bekleyin orasi bi kabuk baglasin
M

Merdo ..

4 Şubat 2026 21:58
Teşekkürler
B

Berfin

4 Şubat 2026 22:16
Benim çocuğumunda iltihap akıyordu doktor normal dedi rutin bir şekilde duşunu aldırıyorum bir sorun yaşamadım
F

Fatma S. ..

4 Şubat 2026 22:21
1 yaşa kadar akması normal dedi doktor. Bizimde sürekli öyle oluyordu.
M

Merdo ..

4 Şubat 2026 22:22

Berfin

Benim çocuğumunda iltihap akıyordu doktor normal dedi rutin bir şekilde duşunu aldırıyorum bir sorun yaşamadım

Teşekkürler 🌸
R

Rabia

4 Şubat 2026 22:29
O aşıdan sonra sağlık ocağı bize iltihaplanabilir sakın dokunmayın kendi kendine döksün demişti bize. Sağlık ocağının telefon numarasını arayıp sizinle ilgilenen hemşireye danışabilirsiniz
G

Gökçin N.

4 Şubat 2026 22:31
Normal,bizim banyoda patlamıştı. Bölgeyi kurulayın sadece nazikçe. Kendi kendine geçiyor ve tekrarlanabilir.
M

Merdo ..

4 Şubat 2026 22:36

Rabia

O aşıdan sonra sağlık ocağı bize iltihaplanabilir sakın dokunmayın kendi kendine döksün demişti bize. Sağlık ocağının telefon numarasını arayıp sizinle ilgilenen hemşireye danışabilirsiniz

Bizim hemşiremiz biraz ilgisiz maalesef bişey sorsam 3 gün sonra cevap geliyor
R

Rabia

4 Şubat 2026 22:39
Aradığımda cevaplamazsa ve bunu bilinçli yapıyorsa ben olsam şikayet ederim cimere

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir