Ventolin Kullanımı Sonrası Hırıltı Artması
65 görüntüleme
G
Gönül B. ..
1 Mart 2026 03:08
Bebeğim düzeltilmiş 5,5 aylık doktor hırıltı ve balgamlı öksürük ciğerlerine inmeye başlamış dedi ve ventolin verdi. 1,5 ventolini 1 ml serum ile karıştırıp verdim. Fakat sonrasında gecede dahil olmak üzere aşırı öksürük, huzursuzluk ve hırıltı oluştu. Yan etkileri çok fazla oldu acaba ağır mı geldi?İlaca devam etmeli miyim bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz? @Osman Gönülal
G
Gülcan Ş.
1 Mart 2026 04:59
Çok geçmiş olsun ben ventolin le corteir kullandım ama vetolini suyla karıştırmadım ama corteiri suyla verdim bide hırıltısı balgamı gelince sırtına vurun onu çıkartmasına yardımcı olun
G
Gülcan Ş.
1 Mart 2026 04:59
Zaten bu ilaçları 4 günden fazla kullanamıyorsunuz
Ş
Şükriye D. K.
1 Mart 2026 06:15
Hava verdikten sonra öksürmesinin. çoğalması normal çıkarmaya çalıştığı icin balgamini . Gece yatarken ben yatmadan bi kac saat önce vermeye çalışırım çünkü bizdede aynisi olurdu . Geçmiş olsun şifa olur inşallah.
Ş
Şükriye D. K.
1 Mart 2026 06:17
Ekstra serum fizyolojik i buzdolabın da tutun ve 2.3 mlm arası alıp makinaya koyun soguk buhar şeklinde verin bunun hic bi zararı yok günde 3 4 defa yapabilirsiniz bebegim 6 aylik hırıltı başladığında tek bununla geçiriyorum hemen anlayip