Ventolin, Cortair
29 görüntüleme
M
Muhterem N. Y. ..
6 Mart 2026 17:03
4 aylık oğlum 3 gündür yoğun sekrasyonu mevcut. Burun temizliği ve serum fizyolojik hava olarak veriyorum. Doktora götürdüm bugün, hafif birşeyler duyuyorum bronsiolit başlangıcı dedi. Hemen cortair ve ventolin yazdı. Vermem gerekiyor mu gerçekten çok kararsızım. Aynı rutinde devam etsem ciğere inse kendimi suçlayacağım, insan ne yapacağını bilemiyor bazen gerçekten.
T
Tuğba Y.
6 Mart 2026 17:06
Osman hoca o astım ilaçlarını hiç önermiyor kullanmayın diyor daha önce videosunu görmüştüm ama 2 aylık bebeğim hastalandığında bende kullandım hastanede yattığımız zamna doktorlar zaten tedavi süreci içerisinde hemşireler o ilaçları getiriyor sende mecbur veriyorsun ve maalesef ki o ilaçlae olmasa da balgam atılmıyor zannetmiyorum atıldığını yine de sen bilirsin eğer vermeyeceksen de her saat soğuk buhar verip 2 saatte bir burnunu temizlemeye özen göster
M
Muhterem N. Y. ..
6 Mart 2026 17:10
Bende Osman hocanın çoğu zaman gereksiz gördüğünü bildiğim için kararsızım. Çok teşekkürler fikriniz için.
T
Tuğba Y.
6 Mart 2026 17:21
geçmiş olsun artık şu hastalıklar bitsin yaz gelsin çok yorulduk gerçekten

Tuğçe Ç.
6 Mart 2026 17:52
Benim bebeğim 1 yaşında bu kış hep hasta oldu dr ilaç bile doğru düzgün yazmadı en son rsv oldu o zaman da geveleri öksürükten uyuyamadı ozaman ventolin vs yazdı ama kullanma dedi yazıyorum ama çok mecbur kalmazsan nefes alamıyomuş gibi öksürürse ver yoksa verme buhar dedi burnu sürekli akıyordu ve baby vac önerdi ondan aşdık o şekilde atlatmıştık çok şükür bida da hasta olmadı