Venatura Demir Damlası

250 görüntüleme
B

Bägül E.

12 Ağustos 2026 22:19
Kullanan varmı acaba anneler, işe yarar mi? Hgb değeri 9,5 çıktı, 7aylik. Zaten ishal var devamlı. Içeriği temiz demire ihtiyacımız var. Katı gıdadan alır dedim demir eksikliği olduğu için de hiç iştahı yok, yemiyor. Blw yapıyor ben verdiğim zaman ağzını açmıyor zorlada veremiyorum yani. Sık sık emziriyorum fakat nereye kadar böyle 沈
R

Rabia Ş. ..

12 Ağustos 2026 22:26
Sürekli ishal durumu çocuk doktorunuz tarafından değerlendirildi mi? Belki bu durumun altta yatan bir sebebi çocuğunuzu iştahsızlaştırıyor olabilir mi?
B

Bägül E.

12 Ağustos 2026 22:32
Haziran da kızamık olduk ve o zaman hgb 99 idi. Antibiyotik tedavisi oldu ve o zamandan beri kakası bi bozuluyor bi düzeliyor. Yani antibiotik sonrası disbakterioz tedavisi olurken gastroenterit oldu. Sonra düzeldi rengi de kıvamı da, sonra yine son ~1 haftadır sulu, bazen sarı bazen yeşil, günlük 3-4 kere, gürültülü ve kopuruklu kaka yapıyor. Kızamık tedavisi sonrası 6 ayı doldu ve hemen katı gıdaya da başladık. Çok az yiyor. Velhasıl kelam yorgunum. İlk çocuğum. Ben sanıyordum hiç hastalanmayacak benim bebeğim. Nerdee沈
R

Rabia Ş. ..

12 Ağustos 2026 22:41
Geçmiş olsun. Bebeklerde 1 yaşa kadar d vitamini ile demir takviyesi zaten öneriliyor. 1 yaş civarı yapılan rutin tahlile göre demire devam ya da tama m deniliyor. Bebeğinizin 7 aylık olduğu düşünülürse zaten şu an bir demir damlası kullanmanız önerilmiştir. Venatura kids demirde demir ve c beraber bulunuyor güzel bir formülasyon. Bunların dışında bebeğinizin bağırsağını onarmanız gerekiyor. Doktorunuza danışarak size probiyotik önermesini isteyebilirsiniz.

osman hocadan dinlediğim kadarıyla 7 aylık bir bebeğin ek gıdada doyması hedeflenmez. Daha çok gıda ve doku ile tanışma hedeflenir hala ilk besin anne sütü ya da mamadır.
B

Bägül E.

12 Ağustos 2026 22:52
Rabia Ş.
Geçmiş olsun. Bebeklerde 1 yaşa kadar d vitamini ile demir takviyesi zaten öneriliyor. 1 yaş civarı yapılan rutin tahlile göre demire devam ya da tama m deniliyor. Bebeğinizin 7 aylık olduğu düşünülürse zaten şu an bir demir damlası kullanmanız önerilmiştir. Venatura kids demirde demir ve c beraber bulunuyor güzel bir formülasyon. Bunların dışında bebeğinizin bağırsağını onarmanız gerekiyor. Doktorunuza danışarak size probiyotik önermesini isteyebilirsiniz.

osman hocadan dinlediğim kadarıyla 7 aylık bir bebeğin ek gıdada doyması hedeflenmez. Daha çok gıda ve doku ile tanışma hedeflenir hala ilk besin anne sütü ya da mamadır.
Teşekkür ederim. Evet ben de 1 yaşına kadar anne sütü ile doyar diye kendimi sakinlestiriyorum.

Şu an doktor tavsiyesi ile çinko ve probiyotik kullanıyoruz.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir