Velavit V-coliflor Sonrası D Vitamini Seçimi

179 görüntüleme
N

Nazlıcan

Premium Üye
2 Ağustos 2026 21:48
Merhaba, bebeğim 6 aylık oldu gaz problemiz hala devam ediyor ama doktorumuz artık velavit kullanmayalım, probiyotik kullanımını keselim d vitamini devam edelim dedi. Velavit kullanırken ekstra olarak d vitamini kullanmıyordum ama devit3,monovit,pedia d ve ocean çok rahatsız ettiği için d vitamini arayışındayım. Huzursuzluk yapmayan, önerebileceğiniz d vitamini var mı ?
E

Elif A.

2 Ağustos 2026 21:49
Velavit 6ayda kesiliyor mu
S

Saliha A. ..

Premium Üye
2 Ağustos 2026 21:55
Konu başlıklarına ulaşamıyorum sorunlar açılmıyor açılsa da boş sayfa çıkıyor boş yere ücretli abonelik kullanıyorum neden ? Mail attım kimse bakmadı doktor Osman beye de instagramdan yazdım yanıt yok kim bakıyor buraya ????
N

Nazlıcan

Premium Üye
2 Ağustos 2026 22:42
Elif Aydın
Velavit 6ayda kesiliyor mu
Velavit probiyotik damla olduğu için doktorumuz uzun süreli kullanım önermedi ama, bebeğimin gaz problemi bitmediği için kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Probiyotik olmayan ve gaz yapmayan d vit bulursam bırakacağım :/
K

Kübra N. A.

Premium Üye
2 Ağustos 2026 23:22
Ben ocean kullanıyorum memnunum gazın d vitamininden dolayı olduğuna emin misiniz?
N

Nazlıcan

Premium Üye
2 Ağustos 2026 23:40
Kübra Nur Altınay
Ben ocean kullanıyorum memnunum gazın d vitamininden dolayı olduğuna emin misiniz?
Bebeğim zaten gazlı, d vitamini de ekstra ekstra gaz ve huzursuzluk yapıyor maalesef ki..
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir