Vegaferon Kullanan Var mı?

64 görüntüleme
M

Melike G. ..

18 Ağustos 2025 13:36
Sağlık ocağı verdi yan etki olur mu 8 damla dedi bize kullanmalı mıyım endişeliyim
S

Saziye G.

18 Ağustos 2025 13:37
Biz denedik tadı berbat ayrıca oğlumda kabız yaptı. Kidsfer aldık daha iyi
M

Melike G. ..

18 Ağustos 2025 13:38
Herkes ocean alıyor memnunlar galiba doktorum hiç önermedi kendi çocuğunda da kullanmamış ne yapacağımı şaşırdım
H

Hilal O.

18 Ağustos 2025 13:41
Ocean kullanin hem sağlık ocağının verdiği acayip kabız yapıyor hemde üç sene önce içeriğinin temiz olmadığı açıklanmıştı
M

Melike G. ..

18 Ağustos 2025 13:42
Evet doktorumda öyle söyledi kendisi hiç kullanmamış
R

Rüveyda M. ..

18 Ağustos 2025 13:46
Bende çok kararsızdım sağlık ocağı vegaferon verdi ama kullanmayacağım dişlerde kararma yapıyormuş ve katkılı bir ilaçmış, ocean alacağım
M

Melike G. ..

18 Ağustos 2025 13:49
Evet dişte leke yapıyor ocean yapıyor mu bilginiz var mı ?
S

Sümeyye S.

18 Ağustos 2025 14:15
Melike Hanım, merhaba. Doğumdan itibaren takipli olduğumuz bir doktorumuz ve yine doğumdan itibaren aile hekimliğinde takipli olduğumuz bir sağlık memurumuz var. Her ikisine de güveniyoruz. Sağ olsunlar. Aylık kontrollerimize her iki yere de aynı gün gidiyoruz. 4. ayda aile hekimliğinden Vegaferon damla verildi, doktorumuz kiloya 1 damla olacak şekilde başladı, o zaman bebeğimiz 5,5 kiloydu 6 damla/gün şeklinde kullanmaya başladık. Yan etkileri hakkında bilgilendirildik, olursa başka bir damla kullanacaktık. Bebeğimiz şuan 6,5 aylık hiç bir yan etkisi olmadı. İçeriği hakkında doktorumuzla görüştük içindeki paraben miktarlarının güvenli seviyede olduğunu söyledi, sağlık memuru da aynı şekilde. İlaç firmalarının da bu konularla ilgili çıkarları söz konusu ne yapacağımızı bilemedik kararsız kaldık onlara güvendik kullanmaya devam ediyoruz. Dişlerimiz çıkmaya başladı şimdi ne yapacağız bilmiyorum. 🤷🏻‍♀️
R

Rüveyda M. ..

18 Ağustos 2025 15:46
Yeğenim kullanıyor dişte leke yok tabi her bebek bir olur mu bilmiyorum ama. Birde vegaferon için sağlık ocağı kabız yapabilir dedi ocean'da kabızlıkta olmuyormuş
B

Beyza B.

18 Ağustos 2025 15:48
Oğlumda ilk kullanımda kakada kan ve ciltte kızarıklık yaptı bir daha kullanmadım katkılı yan etkili ilaç

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir