Vegaferon Demir İlacı

76 görüntüleme
H

Hatice Ç.

17 Şubat 2026 17:16
Bugün oğluma ilk defa vegaferon demir damlası başladım 7 kg olduğu için 7 damla verdim yaklaşık 1 saat hiç susmadan ağladı biraz da kustu böyle birşey yaşayan var mı acaba
Ö

Özge T.

17 Şubat 2026 17:25
Merhaba 7 damlayı size doktor söylemedi heralde kiloya göre değil içeriğe göre damla sayısı değişiyor ve benim oğlum 4 damla içiyordu ancak ben de bu damlayı bıraktım içeriği temiz olmadığı için.
H

Hatice Ç.

17 Şubat 2026 17:30
Kilo başına 1 damla şeklinde hem doktor hem ebe hem eczacının önerisi
B

Burcu000

17 Şubat 2026 17:31
İçeriği temiz olmadığı için bende kullanmadım. Eczaneden ocean demir damlasını aldım onu kullanıyorum
Ö

Özge T.

17 Şubat 2026 17:40
Kiloya göre değişiyor ama vegaferon içeriği en kuvvetli olan 3-4 damladan fazla olamaz ben çok araştırdım bu konuyu şimdi tabiki doktordan iyi biliyorum demek istemem ama bi yanlışlık var bebeğiniz de karın ağrısından ağlamış olabilir zaten aç karna veriliyor sevmiyorlar, ama nacizane araştırın ve daha iyi içerikli bir damlaya geçin
R

Rabia K. ..

17 Şubat 2026 18:03
Bizim doktorumuz hemen söylenen dozu verme dedi sağlık ocağı 8 damla dedi ilk ay 4 damla kullan ağır gelmesin bünye alışsın dedi
H

Hatice Ç.

17 Şubat 2026 18:26

Özge Topçu

Kiloya göre değişiyor ama vegaferon içeriği en kuvvetli olan 3-4 damladan fazla olamaz ben çok araştırdım bu konuyu şimdi tabiki doktordan iyi biliyorum demek istemem ama bi yanlışlık var bebeğiniz de karın ağrısından ağlamış olabilir zaten aç karna veriliyor sevmiyorlar, ama nacizane araştırın ve daha iyi içerikli bir damlaya geçin

Anladım teşekkür ederim
H

Hatice Ç.

17 Şubat 2026 18:28

Burcu

İçeriği temiz olmadığı için bende kullanmadım. Eczaneden ocean demir damlasını aldım onu kullanıyorum

Huzursuzluk yaptı mı acaba
H

Hatice Ç.

17 Şubat 2026 18:29

Rabia K.

Bizim doktorumuz hemen söylenen dozu verme dedi sağlık ocağı 8 damla dedi ilk ay 4 damla kullan ağır gelmesin bünye alışsın dedi

Anladım teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir