Vegaferon Demir İlacı

147 görüntüleme
Büşra B.

Büşra B.

13 Ekim 2025 22:01
Merhabalar birkaç gün önce vegaferon demir ilacına başladı kızım. Takip eden günlerde normalden az kaka yaptı. Geceleri de çok sıkılıp ağlama krizlerine giriyor. Kaka yapamadığıiçin olduğunu düşünüyorum. Bu ilaçla alakalı olabilir mi kullanan var mı aranızda? Devamlı kullanımda alışıyorlar mı alternatif başka bir şey mi kullanmalıyız?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 00:44
Vegaferonun böyle bir etkisi var maalesef kullana çoğu kişi aynı durumdan şikayet ediyor.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 00:45
Ben Ocean mikrofer kullanıyorum siz bir araştırın muhakkak marka değiştirin
F

Fatma K.

6 Aralık 2025 20:18
Dün sağlık ocağından verdiler vegaferonu aldım kızım 4 aylık saat 15 ten 21:30 a kadar ağlamaktan harap oldu artık vermicem yorumlar iyi değil uykusunda ağlıyor resmen yazık sağlık Bakanlığının verdiği ilaç bu şekildeyse artık siz düşünün
F

Fulya Ç.

6 Aralık 2025 20:43
Bende de aynısı olmuştu ocean microfer damla verdim ve bayılarak kullandı bence sizde değiştirin hemde içirmesikolay damlalıktan veriyorsunuz
Büşra B.

Büşra B.

6 Aralık 2025 20:45
Ben de ocean kullanıyorum hem D vitamini hem de demirini. Vegaferon hem içimi zor hem de her yere akan dağılan leke bırakan bir şey.
Hatice C. .

Hatice C. ..

11 Aralık 2025 14:51
@Ayça Karamehmetoğlu Arıkan Merhaba bende bugün eczaneden ocean marka kan ilacı aldırdım ama aç tok yazmıyor ve kaç Damla vermeliyim 8 ,750 kilo
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

11 Aralık 2025 23:23
Benim oğlum sizin bebeğiniz kilosunda iken 1 mg veriyordum içerisindeki damlacık çizgisi 0.5 ona göre hesaplayarak verin. Açıkçası demir sütle karışsın pek istemeyiz besledikten 1-1.5 saat sonra verebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir