Vegaferon

78 görüntüleme
M

Merve Y.

21 Ağustos 2025 10:52
Vegaferon damla kullanıyorum 8 ay 9 günlük bebeğim dişleri fln çıktı. Ama ben vegaferonu zorla veriyorum.her yere bulaşıyor.leke oluyor kıyafetleri.acaba sağlıklı bir damla mi? Değiştirmem gerekir mi? Sizlere danışmak istedim.
Ş

Şeyda N. C. ..

21 Ağustos 2025 10:56
Bende aynı damladan kullanıyorumdum içirirken zorlanıyordum çocuk doktora söyledim oda değişti şuan ücretli olarak alıyorum
M

Merve Y.

21 Ağustos 2025 10:58
Hangi marka
S

Saziye G.

21 Ağustos 2025 11:11
Birkaç gün kullanıp bıraktık lekesi ayrı dert tadı berbat bebeğim içmiyodu kabız yaptı birde bizde. Kidsfer aldık gayet güzel tavsiye ederim
T

Tuğba B. ..

21 Ağustos 2025 11:40
2 gün kullandım mahvetti çocuğumu.bende özel alacağım şimdi
Ö

Öznur Ç.

21 Ağustos 2025 11:45
O damla cidden çok sinir bozucu hem bebeğimin çok bezi kokmaya başlamıştı o damladan gemde heryer leke oluyordu lekesi de zor çıkıyordu doktoruma söyleyip değiştirdim bende
E

Esra B.

21 Ağustos 2025 11:52
İçeriği temiz değil diye ben bestiron aldım çok memnunum zaten 8 aylık oldu hala aynı damlayı kullanıyoruz bitmedi fiyatı da pahalı değil özellikle takviyelerde daha temiz içeriklilere yönelmeniz daha uygun olur her doktor ya da hemşire en iyisini bilmiyor ne yazık ki bizim de kontrollü ilerlememiz gerekiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir