Vantilatör

241 görüntüleme
E

Esma K.

24 Temmuz 2025 21:30
Hocam merhabalar.Bebeğim 3 aylık ve geceleri sıcaktan uyuyamıyoruz vantilatör kullanabilir miyiz ve nasıl kullanmamız gerekiyor ?
B

Buse

24 Temmuz 2025 21:31
Bunu bende merak ediyorum
E

Esma K.

24 Temmuz 2025 21:32
Evett çok kararsızım klima alamıyoruz malesef bu sefer de bebeğim sıcaktan uyuyamıyor çok terliyor buna bir çözüm bulmam gerekiyor
H

Hamide N. T.

24 Temmuz 2025 21:36
Ben açıyorum olabildiğince uzağa koyuyorum o şekilde kullanabiliyoruz başka türlü uyutamıyorum ve evin içi 30 derece
E

Esma K.

24 Temmuz 2025 21:36
Evet odanın ısısı 32 derece çok fazla sıcak bu sıcakta bebeklerin uyuması maalesef ki çok zor bu şekilde gece uykuları da düzensizleşmeye başladı
B

Buse

24 Temmuz 2025 21:41
Ben açamıyorum bebisimi çarparsa diye. Onun yerine çareyi zıbın ile yatırıp odanın camını sürekli açık tutmakta buldum. Tabi yine kafasinin ve sırtının izi olduğu gibi yatağa geçiyor terden ama vantilatörde o terin üzerine hasta eder diye korkuyorum
E

Esma K.

24 Temmuz 2025 21:42
İsilik problemi yaşadığımızdan beri zıbınla yatırıyoruz sadece cam da sabaha kadar açık ama cam kolon tarafında kaldığı için o da serinletmiyor odayı son çareyi vantilatör diye düşünüyorum ama malesef onda da pek emin değilim hasta olur diye
E

Esma K.

24 Temmuz 2025 21:43
Terini üzerinde kurutursa hasta olur açmazsak sıcaktan isilik olur ortada kaldık karar veremedik
İ

İrem K.

24 Temmuz 2025 21:54
Biz açıp duvara döndürüyoruz oda normalde 27 derece ben bile gece 2 kere üst değiştiriyorum bebek hiç uyuyamıyor
Ceren Ç.

Ceren Ç.

29 Temmuz 2025 10:54
benimde bebeğim 3,5 aylık geceleri motoru yanar diye vantilatoru açık bırakamıyorum ama gündüz tüm gün açık ve bebegim öyle uyuyor çok şükür bir zararını görmedim sadece tozlar uçtuğu için arada hapşırıyor. sıcak onları dhaa cok rahatsız ediyor emin olun. vantilatoru açmadıgımda uyurken ter içinde kalıp sürekli uyanıyor diğer türlü daha uzun uyuyor
A

Ayşe V. ..

30 Temmuz 2025 20:42
Benim kızım da 3 aylık olacak vantilatör kullanıyorum ben zıbınla yatıyor arada bir iki metre mesafe var hafif çapraz koyuyorum ya da beşik hizasında değil boyu daha yukarı çıkarıp kullanıyorum
N

Nurtan M. E.

30 Temmuz 2025 20:52
Arkadaşlar 7binlik 9binlik de olsa en ucuzundan klima alın , bi cep telefonu parası diye düşünün , hayat kalitenizi cok etkiliyor
K

Kezban B.

1 Ağustos 2025 11:35
Benim bebeğim uyumuyyordu günlerdir bende gece sürekli sorunun ne olduğunu ve çözümü düşünüyordum meger sıcaktanmış en sonunda vantilatörü denicem dedim hani sıcaktan mı uyumuyor diye bi uyudu sabaha kdr deliksiz
Hiç sıcagı sevmıyor ve vantilatörü 1 derecede 1/2 metre uzagında ona karsı dönük tutarak uyutuyorum 1 hafta oldu cok şükür hasta olmadı
Özlem O.

Özlem O.

1 Ağustos 2025 11:46
https://youtube.com/shorts/Gg78l0TVMk0?si=SeheBhgRWf3tHO8-

Osman bey klima için söylemiş ama benim evimde de klima yok vantilatör var ve bende direkt çocuğa vurmayacak şekilde ayarlıyorum ve sabaha kadar çalışıyor çok şükür bir problem de yaşamadım 2 senedir de kullanıyorum
G

Gamze P.

1 Ağustos 2025 11:51
Ben sadece bezle yatırıyorum cam da açık ama yaprak kimildamiyo onun için ufak vantilatör aldık düşük ayarda döne döne tüm gün çalışıyor mesefe ve ayarı güzel ayarlayin bişey olmaz asıl bu sıcak özellikle kuru hava hasta ediyor bebekleri benim bebek hasta olmuştu öksürük Burun tıkalıydi şükür şuan rahatladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir