Vajinal Yapışıklık
798 görüntüleme
B
Berfin ..
12 Haziran 2026 15:49
3 aylık bebeğimde vajinal yapışıklık farkettim çocuk cerrahisi çok kısa sürede acısız açtı. Bundan sonrası için ne yapmam gerekir başından böyle bir durum geçmiş tecrübeli annelerden tavsiye istiyorum

Damla B.
12 Haziran 2026 16:40
Islak mendil kullanmayın pamuk kullanın. Olabildiğince pişik kremi vs sürmeyin oraya. Her bez değişiminde temizleme bittikten sonra dudaklardan iki yana ayırın. Tekrarlama ihtimali var elbette ama olabildiğince dikkat etmek lazım
Benim kızımda da olmuştu 1 hafta 10 gün bastırarak krem sürdüm (östrojenli bir kremdi) düzeldi sonrasında tekrarlamadı.
Benim kızımda da olmuştu 1 hafta 10 gün bastırarak krem sürdüm (östrojenli bir kremdi) düzeldi sonrasında tekrarlamadı.

Burçin
12 Haziran 2026 17:33
Bizimde aynı şekilde oldu doktor krem sürün bi süre tekrar kapanmasın dedi bende bir kaç hafta krem sürdüm bir daha tekrarlamadı bana pişik kremi sürebilirsin demişti bende sudokrem sürdüm
B
Berfin ..
12 Haziran 2026 22:16
Islak mendil kullanmayın pamuk kullanın. Olabildiğince pişik kremi vs sürmeyin oraya. Her bez değişiminde temizleme bittikten sonra dudaklardan iki yana ayırın. Tekrarlama ihtimali var elbette ama olabildiğince dikkat etmek lazım
B
Berfin ..
12 Haziran 2026 22:17
Bizimde aynı şekilde oldu doktor krem sürün bi süre tekrar kapanmasın dedi bende bir kaç hafta krem sürdüm bir daha tekrarlamadı bana pişik kremi sürebilirsin demişti bende sudokrem sürdüm

Burçin
12 Haziran 2026 22:26
Çok teşekkür ederim banada sudokrem sürme daha çok yapışma ve kapanma eğilimi olur demişti ama hiç pişik kremi sürmeden de nasıl olur bilmiyorum
E
Esra D.
31 Temmuz 2026 23:12

Burçin
31 Temmuz 2026 23:17
Merhaba, bugün [4.ay](4.ay) muayenesinde doktor hafif yapışıklık var, altını değişirken elinle açtır biraz dedi, kendisi açtı biraz ağladı bebeğim azıcık, bende çok tedirgin oluyorum canı yanar mı becerebilir miyim bir sıkıntı olur mu falan diye
E
Esra D.
31 Temmuz 2026 23:26
Açtıktan sonra bir kaç gün hassas olabiliyor ama sonra geçiyor yine de doktorunuz da tavsiye ettiyse pişik kremi bizde işe yaradı ama tabi sürekli kullanmadım o kızarıklık geçene kadar kullandım bide bol bol sürmedim azıcık sürdüm bir kaç günde geçiyor canları yanmıyor merak etmeyin bizimde doktor açarken ağladı ama ben yaparken ağlamadı hiç
B
Berfin ..
1 Ağustos 2026 01:02
Bende deniyim o zaman bir, krem vs birşey demedi, kendim Bepanthol pişik önleyici Krem kullanıyorum ama oraya surmuyorum, bir arkadaşım Hindistan cevizi yağı sür dedi masaj yap diye
E
Esra D.
1 Ağustos 2026 05:55
Evet yağlı kremler dokunun tekrar yapışmasını önlüyor, sudokrem gibi dokuyu iyileştirici ürünler yapışma eğilimi arttırıyormuş o yüzden ben bazen hametan ve organik bir pişik kremi kullanıyorum genelliklede pamukla temizliyorum ıslak mendil kullanmıyorum. Bezini değiştirirken günde bir kez dudakları birbirinden ayırıyorum mekanik açıklık sağlıyor. Yapışıklığı açalı 2 ay oldu herhangi bir sorun yaşamadık
Yükleniyor...