Vajinal Yapışıklık
416 görüntüleme
B
Berfin ..
12 Haziran 2026 15:49
3 aylık bebeğimde vajinal yapışıklık farkettim çocuk cerrahisi çok kısa sürede acısız açtı. Bundan sonrası için ne yapmam gerekir başından böyle bir durum geçmiş tecrübeli annelerden tavsiye istiyorum

Damla B.
12 Haziran 2026 16:40
Islak mendil kullanmayın pamuk kullanın. Olabildiğince pişik kremi vs sürmeyin oraya. Her bez değişiminde temizleme bittikten sonra dudaklardan iki yana ayırın. Tekrarlama ihtimali var elbette ama olabildiğince dikkat etmek lazım
Benim kızımda da olmuştu 1 hafta 10 gün bastırarak krem sürdüm (östrojenli bir kremdi) düzeldi sonrasında tekrarlamadı.
Benim kızımda da olmuştu 1 hafta 10 gün bastırarak krem sürdüm (östrojenli bir kremdi) düzeldi sonrasında tekrarlamadı.

Burcu
12 Haziran 2026 17:33
Bizimde aynı şekilde oldu doktor krem sürün bi süre tekrar kapanmasın dedi bende bir kaç hafta krem sürdüm bir daha tekrarlamadı bana pişik kremi sürebilirsin demişti bende sudokrem sürdüm
B
Berfin ..
12 Haziran 2026 22:16
Islak mendil kullanmayın pamuk kullanın. Olabildiğince pişik kremi vs sürmeyin oraya. Her bez değişiminde temizleme bittikten sonra dudaklardan iki yana ayırın. Tekrarlama ihtimali var elbette ama olabildiğince dikkat etmek lazım
B
Berfin ..
12 Haziran 2026 22:17
Bizimde aynı şekilde oldu doktor krem sürün bi süre tekrar kapanmasın dedi bende bir kaç hafta krem sürdüm bir daha tekrarlamadı bana pişik kremi sürebilirsin demişti bende sudokrem sürdüm

Burcu
12 Haziran 2026 22:26
Çok teşekkür ederim banada sudokrem sürme daha çok yapışma ve kapanma eğilimi olur demişti ama hiç pişik kremi sürmeden de nasıl olur bilmiyorum
Yükleniyor...