Vajinal Yapışıklık
122 görüntüleme
Z
Zeynep k.
10 Mayıs 2026 21:45
Merhaba🌸 bebeğimin 7 aylık kontrolünde doktor vajinal yapışıklık olduğunu, 9. Aya kadar kendiliğinden düzelebileceğini söyledi, nemlendirici önerdi benzer durumu yaşayan var mı aranızda? Düzeldi mi? Öneri veya yaşayanlardan bilgi alabilir miyim?
Ö
Özge K.
Premium Üye
10 Mayıs 2026 22:24
Merhaba benim kızımda da olmuştu.çocuk cerrahiye yönlendirdiler.çok hafif olduğu için muayene sırasında açtılar.nemlendirici krem verdiler ama ben almadım. Bezini her açtığımda dikkat ettim dudaklarını ayırdım bir daha olmadı.çocuk cerrahisine gidebilirsiniz
İ
İrem D. K.
10 Mayıs 2026 22:34
Benim kızımda da oldu 2 hafta hormonlu krem kullandık yapışıklığı çok ileri derecede olduğu için yeterli açılma olmadı cerrahi işlemle hemen açtılar ve kuru tutmamı her seferinde açtırarak silmeyi tavsiye etti cerrah. Doktor krem kullandırmıştı 2 hafta kullandıktan sonra cerraha gittik fakat cerrah önermediğini söyledi. Ayrıca kolay bir işlem 1-2 dakika sürdü.
D
Dilan B.
10 Mayıs 2026 23:16
Benim bebeğimin de yapışıklığı vardı. 5. Ayda fark ettik. Östrojenli bir krem verdiler. Onu kullandık bir iki hafta içinde açıldı. Pişik kremi ve ıslak mendil kullanımından kaynaklı olabiliyor. Ben bebek temizleme pamuğunu ıslatıp siliyorum ondan sonra bir daha olmadı. Kremi kullanıp düzenli masajla açmaya çalışırsanız geçer inşallah. Ama kendiliğinden geçeceğini düşünmüyorum. Eğer ileri derecede bir durum değilse tabi. Bizimki çok yapışıktı.

Damla B.
10 Mayıs 2026 23:26
2 hafta hormonlu krem kullandık öyle açıldı. Kendiliğinden geçtiğini hiç duymamıştım ama hafif yapışıklıktır belki 路♀️
2 hafta kremi kullandık her akşam bastırarak sürdüm. Eğer açılmasaydı çocuk cerrahiye gitmemiz gerekecekti.
2 hafta kremi kullandık her akşam bastırarak sürdüm. Eğer açılmasaydı çocuk cerrahiye gitmemiz gerekecekti.
S
Suna G. ..
11 Mayıs 2026 00:17
Benim kizimda da vardi krem kullandim gecti
Yükleniyor...