Vajinal Yapışıklık

83 görüntüleme
D

Dilek ..

16 Nisan 2026 17:49
Kızım 7 aylık doktor vajinal yapışıklık var dedi biraz cerrahi işlrm gerekiyor mu çünkü direkt cerraha yönlendirdi biraz tedirginim sonradan mı oluşuyo bunca zaman fark edilmedi
M

Merve K.

16 Nisan 2026 17:53
Merhaba, bizim 1. Ay kontrolünde doktorumuz vajinal yapışıklık var dedi çocuk cerrahına yönlendirdi. Çocuk cerrahı kendi odasında bir krem sürerek bölgeye masaj yaptı, işlem bu kadar dedi.
D

Dilek ..

16 Nisan 2026 18:27
Ayy gerçekten mi içimi çok rahatlattınız peki tekrarlanma ihtimali var mı sonrasında başka bişry yapmamıza gerek var mı
Seval b.

Seval b.

16 Nisan 2026 19:40
Merhaba benim kızımda da doğuştan beri vardı ama açılır diye bekledik 6. Ayda doktorumuz estriol adından bir krem verdi bir hafta kullandım ikinci günden falan açılmıştı. Merak etmeyin geçiyor hemen
D

Dilek ..

16 Nisan 2026 19:49
Merhaba çok sağolun çok sevindim buna gerçekten peki tekrarlanma durumu var mı doktorunuz öyle bişey dedi mi yada sizin kızınızda oldu mu
M

Merve K.

16 Nisan 2026 23:52
Dilek
Ayy gerçekten mi içimi çok rahatlattınız peki tekrarlanma ihtimali var mı sonrasında başka bişry yapmamıza gerek var mı
Doktor bize tekrarlanabilir hiç korkmayın tekrarlanırsa eğer yine böyle açarız ya da daha ileri olursa size krem veririz siz evde masaj yaparsınız dedi.
D

Dilek ..

17 Nisan 2026 06:03
Tmm çok teşekkürr ederim bilgi verdiğiniz için 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir