Vajinal Yapışıklık

122 görüntüleme
B

Beyza

11 Mart 2026 09:20
Kızım 11 aylık 15 gündür falan dikkat ettik vajinası yapışık şu an, onun öncesinde yine bakıyordum kontrol ediyordum açıktı normaldi. 15 gün içinde kapandı kendisi geçer mi Dr mutlaka gitmelimiyiz.
A

Asena S.

11 Mart 2026 10:01
Hayır kendi kendine geçmiyor ihmal etmeyip doktora gidin benim kızım 4 aylık iken oldu tabi ben fark etmedim sadece çiş sayısındaki azalma için gittiğimde doktoru fark etti cerrahi işlem ile açtırdık tekrarlama da olabiliyormuş maalesef daha sonrasında da ne yazk ki idrar yolu enfeksiyonu oldu geç fark ettiğimiz için
B

Beyza

11 Mart 2026 10:05
Asena Sakarya
Hayır kendi kendine geçmiyor ihmal etmeyip doktora gidin benim kızım 4 aylık iken oldu tabi ben fark etmedim sadece çiş sayısındaki azalma için gittiğimde doktoru fark etti cerrahi işlem ile açtırdık tekrarlama da olabiliyormuş maalesef daha sonrasında da ne yazk ki idrar yolu enfeksiyonu oldu geç fark ettiğimiz için
Anladım. En kısa sürede gideriz doktor. İlk defa gördüm duydum şaşırdım da çok teşekkür ediyorum
A

Asena S.

11 Mart 2026 10:06
Rica ederim geçmiş olsun
H

HY

11 Mart 2026 10:48
Geç kalmadan gidin erken gidince ufak bi mudahaleyle acisiz duzeltiliyor ilerleyince daha zor
B

Beyza

11 Mart 2026 10:51
HY
Geç kalmadan gidin erken gidince ufak bi mudahaleyle acisiz duzeltiliyor ilerleyince daha zor
Bugün gidiyoruz korktuk zaten inşallah ilerlememiştir kurtuluruz hemen
H

HY

11 Mart 2026 10:57
Korku yuklemek icin soylemedim aslinda 15 günse yenidir zaten kolaylikla halledilir umarım
Damla B.

Damla B.

11 Mart 2026 10:59
Benim kızımda da olmuştu östrojenli krem vermişti doktorumuz 1 hafta onu kullandık biraz bastırarak sürülüyor. Bu şekilde geçti bir daha da tekrarlamadı. Doğduğundan beri pamuk kullanıyorum ıslak mendil kullanma yapışıklık yapar demişti doktorumuz. Temizlerken sildikten sonra iki parmağımla iki tarafa çekiyorum ayırıyorum yani bir daha tekrarlamadı. Siz de gösterin doktora eğer kremle düzelirse krem verir olmazsa küçük bir müdahale ile açıyorlar. Korkulacak endişe edilecek bir şey yok ✨
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir