Vajinal Yapışıklık
121 görüntüleme
E
Ezgi K.
11 Temmuz 2025 13:01
3 aylık bebeğimde vajinal yapışıklık görüldü bu durum kendiliğinden geçer mi yoksa önerdiğiniz bir şey var mı
Ş
Şeyma A.
11 Temmuz 2025 13:23
Benim kızımda da var. 7 aylık bi östrojen içeren krem vermişti dr. Sürünce kanadı bir daha sürmedim. Bi dr da beklemem gerektiğini kendi kendine geçeceğini söyledi. Osman hoca yorum yaparsa süper olur
E
Ezgi K.
11 Temmuz 2025 13:28
3 aylık olduğu için krem önermedi 6. Aydan sonra kullanmam gereken östrojen içeren krem önerdi bununda yan etkilerinin olacağını %80 düzeleceğini eğer düzelmezse cerrahi işlem uygulanır dedi ama cerrahi işlem sonrası tekrar yapışma durumu olabilirmiş şuan için kantaron yağı ve sık sık açık tutun dedi ama umarım osman hocamız yorum yapar içimi rahatlatır
E
Eda K. Ş. ..
12 Temmuz 2025 07:46
Merhaba benim kızımda da vard 3 aylıkken, doktor 2 dakikalık bir işlemle açtı hiç hissetmiyor bile tekrardan da olmadı şu an 2 yaşında
E
Ezgi K.
12 Temmuz 2025 09:07
Merhabalar İşlem sonrası dikkat ettiğiniz noktalar neler oldu

Merve Ş. ..
12 Temmuz 2025 09:34
Merhaba benim kızımda da vardı çocuk cerrahı 1 dakikalık bi işlemle açtı şuan 15 aylık tekrar yapışma olmadi 2 ayda bir kontrole gidiyoruz teramicin krem sürüyorum sabah akşam
E
Ezgi K.
12 Temmuz 2025 09:57
Peki kendiliğinden açılma durumu mümkün mü eğer mümkün değilse ne denli etkilenir bu durumdan ileride

Merve Ş. ..
12 Temmuz 2025 10:54
Kendiliğinden açılma çok küçük aylarda olduğu için çok mümkün değilmiş öströjen içeren hormon kremi veriliyormuş oda belli bi yaştan önce verilmiyor ve bizi. Doktorumuz bebekte kullanma göğüs büyümesi yapıyor ben o kremleri bebeklere vermiyorum dedi ve cerrahi işlemle açtı müdalae odasında