Vajinal Yapışıklık

124 görüntüleme
Hilal T.

Hilal T.

4 Haziran 2025 16:57
8 aylık şu an ve vajinal yapışıklık var .hala açıklık var ama daralıyor gittikçe. Doktor hipokort 0,5 merhem kullanalım 1 hafta ( sabah - akşam) açılma olmazsa cerrahi müdehale gerekebilir dedi. Krem ve açtırma işlemi hakkında da hep olumsuz şeyler söylüyorlar. içim hiç rahat değil ama bugün başladım kreme mecburen siz ne öneriyorsunuz ?
D

Damla K.

8 Haziran 2025 06:07
Benim bebeğimde şuan 7 aylık vajinada yapışıklık vardı yarısına kadar kapanmıştı çocuk cerrahiye götürdüğümde elle açma işlemi yapıldı ( çok fazla travmatik bir işlem ) 1 ay kadar açıklık devam etti ama şimdi yavaş yavaş kapanıyor bize krem önermedi doktor ancak şuan ne yapacağız bilemiyorum
Hilal T.

Hilal T.

8 Haziran 2025 06:11
Çok fazla şey izledim bununla alakali ama her kafadan bir ses çıkıyor . Bayramdan sonra araştırma hastanesine gideceğim tatmin eden bişey söylerlerse size de yazarım.
D

Damla K.

8 Haziran 2025 09:47
Salı günü bende kendi takipli doktorumuza götüreceğim cerrah tekrar kapanma olursa gel dedi ama aynı işlemin tekrarlanmasını istemiyorum. Sizden de sonucu bekliyorum merakla
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

9 Haziran 2025 05:03
Genellikle steroidli kremler işe yaramazsa östrojen içeren hormon kremleri kullanılır. Bunlarla düzelme olmazsa bu durumda cerrahi müdahale gerekir. Şu an Vajinal açıklığı olan bir bebek için bunları düşünmeniz ya da endişe içerisinde olmanız anlamsız. Masaj yapacaksınız ve dudakları kenarları doğru çekiştireceksiniz…
Hilal T.

Hilal T.

14 Haziran 2025 20:45
Bizim bayağı kapanmıştı artık sızıntı şeklinde idrar yapıyordu. Cerraha gittik artık. Açma işlemi yapıldı hormon kremi kullanacagız. Nasıl masaj yapıldığını da gösterdi bana tık diye açıldı çünkü fazla stres yapmışım
M

Melisa K.

19 Haziran 2025 12:23
Nasıl masaj yaptınız acaba bende 6/7 aydır vajinal yapılımla mücadele ediyorum artık yıldım
Hilal T.

Hilal T.

19 Haziran 2025 12:46
Cerrah tekrar yapişırsa banyodan sonra daha yumusak olur dedi. Hormon kremi verdi bize 1 ay kullanacagız. o kremi sürüp yukarı aşaği 3 kere git gel yaptı açıldı hemen .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir