Vajinal Enfeksiyon

101 görüntüleme
E

Ela

24 Aralık 2025 19:40
22 haftalık gebelikte yoğun enfeksiyon var fakat doktorumher hangi bir ilaç vermiyor. Hamilelik öncesi de kronik olarak geçmiyorduenfeksiyon . Aynı durumu yaşayan var mı? Erken doğum riski olduğu için tedirginim.
B

Buse

24 Aralık 2025 20:00
Ben de de çok olmuştu. Soğanı kabuğuyla kaynatıp suyunu içtim o iyi gelmişti
E

Ela

25 Aralık 2025 21:18
Hamileyken bunu içmek çok zor olur. Hamile değilken denediğimde işe yaramamıştı
R

Rabiye C. E.

25 Aralık 2025 21:25
Merhabalar enfeksiyonu geçirmek zor oluyor bol su üç litre için diyorlar fakat benim bol su ilede geçmedi maalesef. Bence üroloji bölümüydü galiba bakan idrar enfeksiyonuna o bölüme gözükün ihmal etme bence . Çünkü ben de pişmanım şimdi erken doğumum oldu 36+5 te , ardından birde enfeksiyon bebeğede geçtiği için hastanede kaldık beş gün. O yüzden ihmal etme mutlaka araştır git
E

Ela

28 Aralık 2025 16:22
Merhaba vajinal enfeksiyon için durum farklı sanırım
H

Halise K. ..

28 Aralık 2025 20:31
İç çamaşırına iki damla nioli yağı damlatıyorum ben doktoruma da danıştım onay verdi
R

Rabia Ş.

29 Aralık 2025 11:58
Merhaba Vajinal enfeksiyonlu tipleri vardır. Ve gebelikte Vajinal enfeksiyonun artması hormonların değişmesinden dolayı birazcık normal. Doktorum bana ilaç vermişti. Siz de doktorunuzu dinlemelisiniz. Soğan suyu gibi standardize olmayan çözeltiler kaş yapayım derken göz çıkartabilir. Nioli gibi uçucu yağlar ise ilaç ile aynı anda kullanılmamalı.
E

Ela

29 Aralık 2025 13:03
Evet ben de konuya hassas yaklaştığım için ekstra bir şey yapmıyorum candida kaynaklı erken doğum yaşayan var mıdır merak etmiştim 🙏
R

Rabia

29 Aralık 2025 13:03
Hamileliğim boyunca bende de rahatsız edici derecede enfeksiyon vardı. İki defa farklı antibiyotik kullandım ama geçmedi. Hamilelikte adet olunmadığı için vajina içindeki sıvılarda yenilenme olmuyormuş doğumdan sonra hemen bitti seninki de biter inşallah
R

Rabia Ş.

29 Aralık 2025 14:52
Ben kokudan çok rahatsızdım. İntim yıkama vermişti hekimim. İlaç kullanmasanız bile intim yıkama için doktorunuzu danışabilirsiniz
E

Ela

30 Aralık 2025 17:45
Açıkçası o yıkama ürünleri hiç iyi gelmiyor hamillelikten önce de sürecin içindeydim gluten nve şeker diyetine kadar yapmıştım. Teşekkürler. Hamileliğin ilerleyen sürecinde fitil belki verebilirmiş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir